טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נגיד אני בת 14 166 ושוקלת 45. האם אני אמורה לצרוך בערך 1300 קל' ביום? אם אני רוצה להרזות אני אמורה לצרוך 1000 קל' ביום? אני צורכת כל יום בסביבות ה1000 קל' לפעמים קצת יותר. הרזתי רק קילו! אני אוכלת עוגות ומתוקים אבל לא עוברת את הקלוריות שאני אמורה לצרוך- לדוגמא היום היה אירוע בבצפר והיו חטיפים ועוגות טעמתי פרוסת עוגה וקצת ביסלי ובמבה אבל לא עברתי את מס' הקלוריות שמותר. אני עושה 4 שעות התעמלות אומנותית(בשבוע) ושעה הליהכ 4 ק"מ בשבוע. למה אני לא יורדת? **אני יודעת שאני ממש רזה ולא צריכה לרדת אבל יש לי סיבה אישית שבגללה אני רוצה לרדת רק עוד קילו או שניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, זה תמיד "רק" עוד 2 ק"ג. את לא צריכה לרדת ולא משנה הסיבה. גם הגוף שלך צועק שהוא אינו מעוניין בירידה. עקרונית, 1200 קלוריות הוא תפריט מומלץ לירידה במשקל. כמות הקלוריות ששומרת על משקל תלוייה כמובן במשקל, פעילות גופנית וחשוב לא פחות גנטיקה. בגלל המשקל הנמוך שלך, את צריכה גם להקפיד שלא כל האוכל יבוא ממתקים וחטיפים. רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הינה תפריט שלי: בוקר- 1/2(100 גרם) יוגורט ביו 0%+חצי תפוז+נס קפה+כפית ריבה לייט. בצפר- 2לחם קל+1 כפית גבינה לבנה 3% צהריים- מה שיש- 200-300 קל' בשר+כוס תוספת(בדר"כ כוסמת או בטטה)/מרק+כוסמת וכד'..+מלפפון ולפעמים עגבניה. ביניים-תפוח ערב- כריך/טוסט המורכב מ: 2 לחם קל+גבינה לבנה 3%+כפית רוטב שום+פסטרמה 1%+מלפפון חמוץ+בצד כפית גדושה חומוס+כף מטבוחה/ טוסט- 40 גרם בולגרית+כף קטשופ+2 פרוסות לחם קל.
אחרי כל זה אני בין השעות 8-10.5 אני אוכלת: כוס חדת פעמית דגני פייבר 1(60 קל' למנה)+0.5 כוס חלב 1%. *חטיף אנרג'י לייט 58 קל'. *חצי תפוז שנשאר. לפעמים אני לוקחת עוד פרוסת לחם קל עם ריבה או משו קטן. הרבה פעמים אני אוכלת בערב סתם ככה לא מתוך רעב..
בשישי או שבת יש לנו בדרך-כלל ארוחות עם הרבה אוכל ומתוקים אני משתדלת לא לעבור את סך הקל' שאני אמורה. כשאני מרגישה שאכלתי הרבה וחרגתי מהרגיל(וצרכתי בסביבות ה1200-1300) קל' אני רואה בבוקר למחרת במשקל כאילו עליתי רבע-חצי קילו- האם זה אפשרי שהגוף התרגל ל1000-1100 קל' ואם אני אצרך יותר אני אשמין? למה זה קורה? יכול להיות שזה בדימיון?
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד