הסדר של האוכל משנה? + שאלה ובעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסדר של האוכל משנה? + שאלה ובעיה
    איריס
    09/07/2012

זה משנה (משמין יותר) מה אוכלים קודם בארוחה? בארוחה אחת, מה עדיף לאכול - פחמימות, חלבונים, סלט וכו'?
    ויש לי בעיה שאני נורא אוהבת לאכול..אני חייבת את הללכת למקרר ולקחת משהו לאכול...מה אפשר לעשות עם זה? ניסיתי להפסיק ואני לא יכולה... אני מעלה המון קלוריות בגלל זה וזה מקשה עליי להוריד במשקל...
    ושאלה אחרונה- איזה פירות רצוי לאכול עכשיו? יש מגוון מאוד קטן של פירות שאני אוכלת- אגס,אפרסק, ענבים, אבטיח, שזיפים, תפוחים, ובננות...איזה מהם עדיף לאכול יותר ואיזה פחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הקפצה

איריס
    11/07/2012

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסדר של האוכל משנה? + שאלה ובעיה - תגובה

אהרון רזון
    11/07/2012

באופן עקרוני, מה שקובע לגבי השמנה הוא סה"כ קלוריות נכנסות מול קלוריות יוצאות,
    ולא סדר המזונות בארוחה. בארוחה אחת עדיף לאכול אוכל בריא מכל אבות המזון.
    הבעיה שלך משותפת לכל השמנים, אחרת הם לא היו כאלה. צריך הרבה משמעת עצמית וכוח רצון. כדאי לפנות לאיש מקצוע שינחה אותך לאכול נכון.
    כל הפירות שציינת טובים, רצוי לגוון. בענבים ובננות יש יותר קלוריות מכל היתר, אכלי פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו