טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שמי קרן בת 34 מחיפה, אני שוקלת 85 ק"ג גובה: 1.72 מזה 5 שנים העלתי במשקל עשיתי מס' דיאטות עם כדורים:כמו רז קל בלוזאי ועוד.. ירדתי יפה ועליתי פי2 יש לציין שהיה לי גוף מדהים בעבר ולכן זה רודף אותי ברצוני לרדת 10 ק"ג לפחות אני נשברת בכל פעם שאני מתחילה לבד נתקעת לא מצליחה לרדת במשקל גג יורדת 2-3 ק\"ג וזהו (יש לי חולשה נוראית לממתקים)השומן מצתבר לרוב בבטן וכל הזמן שואלים אם אני בהריון זה די מפריע לי אין לי חשק להתלבש ואני פונה אליכם בכדי שתפנו אותי לגורמים אמינים ומקצועיים על מנת לעשות דיאטה מבוקרת שתשאר לאורך זמן ושלא אעלה דרסטית יש כל מיני רמאות היום ופירסומים באינטרנט מרוב יאוש פניתי לכמה ומסתבר שזה לא הכי אמין לכן פניתי אליכם כי אתם אנשי מקצוע עם ניסיון..... אשמח אם תעזרו לי אני מיואשת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאוד חשוב שתכנסי למסגרת לירידה במשקל בנוסף חשוב שזו תיהייה דיאטן/נית קלינית שתלמד אותך לאכול מאוזן וכמובן גם לשמור על המשקל ולא ועשות דיאטות כאסח לא מאוזנות שאומנם גורמות לנו לרדת במשקל מהר אבל גם לעלות. למשל הדיאטה של סטדיו סי הינה דיאטה מאוזנת עם דיאטנית קלינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים