טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן אדם שיש לי רצון עצמי גדול ובטוח במה שאני אומר ויכול להתגבר על תחושת הרעב למשך תקופה ארוכה
השאלה שלי אם אני מתחיל בדיאטה ולא אוכל שום דבר למשך תקופה ארוכה ורק שותה מים כמו שצריך האם אני גורם נזק לקיבה זה מאוד חשוב לי לדעת כי אם כן אני גורם נזק לקיבה אז אני עושה ניתוח קיצור קיבה שרוול שזו גם אופצייה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מוכרח להגיד שהגישה שלך מוזרה. ואם הנזק הוא לא לקיבה אלא נזקים אחרים? ולמה האופציה היחידה היא צום או ניתוח? שתיית מים בלבד לאורך תקופה ארוכה יכולה להביא לחסרים תזונתיים לפעמים עם תופעות לוואי קשות ובלתי הפיכות ולכן לא מומלץ לעשות זאת. אתה יכול לרדת במשקל על ידי תוכנית שפויה הכוללת אכילה חכמה ומאוזנת ופעילות גופנית. ניתוח? בעיני זאת אופציה רק למי שנמצא במצב של השמנה מורבידית ובעל סיכון גבוה מאוד למחלות הקשורות להשמנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קיימות דרכים רבות ובטוחות לרדת במשקל, אך שתיית מים אינה אחת מהן.. שתיית מים בלבד גורמת לדלדול במסת השריר כיוון שגוף לוקח את אספקת האנרגיה שלו מהמקום הזמין לו ביותר- מסת השריר, ולמעשה לא תהיה ירידה במסת השומן. כאשר תחזור לאכול (זה יקרה בשלב זה או אחר) תעלה את כל המשקל במהרה ועם עודפים.
לגבי ניתוח קיצור קיבה מכל סוג שהוא - גם זו אינה תרופת פלא! אומנם תהליך הירידה במשקל עשוי להיות מהיר יותר, אך אחריו צריך לשמור על תפריט מסודר מגוון כמו בכל תהליך הרזיה.
כיוון שהעדת שאתה אדם בעל כוח רצון, הייתי מציעה לך לעשות שינוי אמיתי באורח חייך,לא להתנתק מתחושת הרעב אלא להיות קשוב לה. לאכול מתוך בחירה ולא מתוך מצב רגשי.
בהצלחה
הדס רק - דיאטנית קלינית B.Sc
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד