עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרו לי
    דינה
    22/02/2008

ילדתי כלפני שלושה חודשים, לפני שנכנסתי להריון שקלתי כ49 קילו בהריון עליתי 20 קילו ושקלתי 69 עכשיו אני שוקלת כ59 קילו כלומר ירדתי עשרה קילו , אני מניקה את הבת שלי באופן מלא ז"א שאני לא יכולה לעשות דיאטה באוכל לכן מה שהתחלתי לעשות מאז שבוע זה לעשות כושר דרך הליכה על הליכון כ40 דקות ביום , רציתי לציין שמלמעלה אני לא שמנה כלומר רזיתי מלמעלה אבל מלמטה אני שמנה יש לי ישבן וירכייםשאותם לא ירדו ואני גם לא מצליחה להוריד שאלתי היא האם ריצה על הליכון יכולה לעזור לי לרדת במשקלי ולחזור למשקל שלי לפני הכניסה להריון .
    רציתי לציין שמבנה הגוף שלי גם לפני ההריון זה כמו אגס כלומר מאוד רזה מלמעלה אבל קצת שמנה מלמטה האם ריצה על הליכון יכולה לפתור לי את הבעייה
    *הגובה שלי בסביבות 1.60

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרו לי

הוספת תגובה

• למה לא עניתם לי

דינה
    24/02/2008

למה לא עניתם לי על השאלה ששאלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדינה

רחל גרנות
    24/02/2008

שלום לך,
    הליכה או ריצה בהחלט יכולות לעזור לך בחיטוב וגם בשריפת קלוריות. יחד עם זאת, שימי לב למה שאת אוכלת, לסוג ולכמויות. הקפידי על שתייה מרובה (חשוב גם להנקה, כידוע לך) ולאט ובהדרגה תחזרי לגזרה שלך. אולם, סבלנות, זה לוקח זמן.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו