טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם אני בן 19 ולא נמצא בדיאטה אלא רק שומר על המשקל,הרבה פעמים אני יוצא עם חברים ונשאר ער עד 5 6 בבוקר ובשעות האלה אני גווע מרעב אז אני תמיד אוכל כוס קורנפלקס רגיל עם חלב לפני שאני הולך לישון ואז שאני מתעורר אני לא אוכל קורנפלקס כי כבר אכלתי את ה''ארוחת בוקר ב5,6 בלילה,אפשר להמשיך ככה או עדיף להתאפק ולישון ואז שאני מתעורר לאכול קורנפלקס. ועוד שאלה,שהלכתי לדיאטנית לפני כמה חודשים היא הביאה לי תפריט שלם שבחלק ממנו רשום שאני יכול לאכול 4 סנדוויצים של לחם קל ביום(עם חביתה,גבינה,טונה,חמאה וכו') לפעמים אין לי חשק לאכול לחם אז אני אוכל נגיד שני סנדוויצים של לחם קל במקום 4 סנדוויצים והתחליף ללחם זה שקית במבה וחטיף אנרגיה אפשר להמשיך ככה? או עדיף לאכול את ה4 סנדוויצים ביום וזהו?. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. אפשר לאכול את ארוחת הבוקר ב5 , 6 בבוקר לפני השינה, אבל עדיף שיהיו לך ארוחות מסודרות , פחות או יותר באותם המועדים. 2. במבה זה לא מאכל מומלץ. אפשר חטיף אנרגיה מידי פעם, אבל ברוב הימים תהיה צמוד לתפריט שקיבלת (בהנחה שהוא נכון ומתאים לך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד