שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    ארי ברג
    08/08/2012

שלום לכולם אני בן 19 ולא נמצא בדיאטה אלא רק שומר על המשקל,הרבה פעמים אני יוצא עם חברים ונשאר ער עד 5 6 בבוקר ובשעות האלה אני גווע מרעב אז אני תמיד אוכל כוס קורנפלקס רגיל עם חלב לפני שאני הולך לישון ואז שאני מתעורר אני לא אוכל קורנפלקס כי כבר אכלתי את ה''ארוחת בוקר ב5,6 בלילה,אפשר להמשיך ככה או עדיף להתאפק ולישון ואז שאני מתעורר לאכול קורנפלקס.
    ועוד שאלה,שהלכתי לדיאטנית לפני כמה חודשים היא הביאה לי תפריט שלם שבחלק ממנו רשום שאני יכול לאכול 4 סנדוויצים של לחם קל ביום(עם חביתה,גבינה,טונה,חמאה וכו') לפעמים אין לי חשק לאכול לחם אז אני אוכל נגיד שני סנדוויצים של לחם קל במקום 4 סנדוויצים והתחליף ללחם זה שקית במבה וחטיף אנרגיה אפשר להמשיך ככה? או עדיף לאכול את ה4 סנדוויצים ביום וזהו?. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה

אהרון רזון
    08/08/2012

1. אפשר לאכול את ארוחת הבוקר ב5 , 6 בבוקר לפני השינה, אבל עדיף שיהיו לך ארוחות מסודרות , פחות או יותר באותם המועדים.
    2. במבה זה לא מאכל מומלץ. אפשר חטיף אנרגיה מידי פעם, אבל ברוב הימים תהיה צמוד לתפריט שקיבלת (בהנחה שהוא נכון ומתאים לך).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה יש לציין

ארי ברג
    09/08/2012

שאני אוכל במבה רק מידי פעם ולא כהרגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו