טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, ברצוני לקבל חוות דעת האם התפריט שלי מאוזן, ואם לא כיצד לשפר. בוקר: כף קוטג 5%, חלבון ביצה וקפה עם מעט חלב 3% צהריים: טבעול (100 קל') או חצי קופסא טונה במים וירקות מבושלים(דלורית, קולורבי, קישואים, דלעת, רוטב צילי מתוק וכף שמן) ביניים: ארטיק דיאטטי(20-30 קל) וקפה (כמו בבוקר) ערב: סלט גדול עם ביצה וגביע קוטג 5% או חצי קופסאת טונה במים לילה: ארטיק דיאטטי ואנרגי (60 קל) או חצי כוס ברנפסלק ללא סוכר. יש לציין שאני צמחונית. תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מי שאוכל דג (וטוב שכך), איננו ממש צמחוני. עדיף דג טרי על טונה משומרת. בבוקר אכלי גם ירק. טבעול הוא מאכל בעיקר פחמימתי שמכיל גם שומן לא בריא. עדיף דג או קטניות. הוסיפי לארוחת הצהריים גם סלט מגוון כמנה ראשונה.וותרי על רוטב צ'ילי, כף שמן זה בסדר. ארטיק דיאטטי או לא, הוא תערובת כימיקלים. למה שלא תאוכלי פרי טרי, מזין ובריא במקום הזבל הכימי הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכוונה שלי הייתה שאני לא אוכלת בשר.
רציתי לדעת אם טונה מהווה מקור טוב לברזל (אני יודעת שלחלבון היא כן).
כפי ששמת לב אני לא ממש אוכלת פחממות, האם זה בסדר?, כי הבנתי שעודף חלבון עושה משהו לכליות...
אבל בסה"כ התפריט מאוזן מבחינת כל הויטמינים שהגוף צריך?
תודה רבה על ההתייחסות!!
1. בטונה בהירה יש כמות משמעותית של ברזל. 2. חלבון בכמות גדולה במיוחד, כמו בדיאטת חלבונים (למשל אטקינס),או עקב שימוש לא מושכל באבקת חלבון, עלול להזיק לכליות. 3. מאחר ואת לא אוכלת בשר, וגם דג את אוכלת בצימצום, מומלץ לאכול חלבון של ביצה כמה שמתחשק לך. 4. התפריט (אחרי יישום ההערות) מאוזן.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד