לא מצליחה להוריד במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להוריד במשקל
    תמרה
    08/08/2012

הי... אני בת 19 וחצי גובה 1.67 משקל 79 אני נורא רוצה לרזות .... ניסיתי כדורי רזין דרך הרופא שהמליץ לי וזה רק הגביר לי את התאבון אני מקטנות אוהבת לאכול .. גם כשאני עושה פה ושם הליכות התאבון שלי רק הולך ומתגבר אני לא מסוגלת לוותר על שוקולד לא מצליח לי ... קוביה שתיים ביום לא בלקסיקון שלי בכלל אני רגילה לחבילות ..... אני בצבא כרגע ואורך החיים שלי איננו מאפשר ספורט בצורה סדירה זה גם ככה לא עוזר אני מדוכאת ואני בולסת בלילה כאילוא ין מחר האוכל הפך להיות תלוי אצלי במצבי רוח אני שמחה אני אוכלת אני עצובה אני אוכלת בכל מצב .....המזל שלי הוא שיש לי חילוף חומרים מאוד מהיר אני באה ממשפחה של רזים פעם רזיתי עשר קילו בחודש .... כי בקושי אכלתי ... אני לא יודעת מה זההה ..מתסכל אותייי העודף שומן שלי מאודדדדדדדדדדד

השאלה שלי היא .... שמעתי על הקפסולות של צמח הקונג'אק שנקרא שובע בתור מומחים אני רוצה לשמוע פעם אחת ולתמיד האם זה באמת עוזר לשבוע או שזה גם פסיכולוגית כמו כל השאר ..... זה עולה מלא כסף ואני לא יודעת אם שווה לי להוציא ....תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להוריד במשקל

הוספת תגובה

• דחוףףף - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    08/08/2012

תמרה שלום,
    אני לא הייתי משקיע כסף בדבר הזה. עדיף שתחפשי איש מקצוע אמין שיעזור לך בתהליך ההרזיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו