טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי ערב טוב :-) לא מזמן עשיתי בדיקות דם שהראו תוצאות גבוהות של טריגליצרידים (248) תוצאות גבוליות של כולסטרול ומחסור ב B12 ובחומצה פולית. אני בחורה בת 22, 10 חודשים אחרי לידה ראשונה . במהלך ההריון עליתי 30 קילו ועד עכשיו ירדתי 25 קילו - אני שוקלת כרגע 55 וגובהי 1.61. מעשנת ונוטלת גלולות. הרופא אמר לי שתזונה נכונה תסדר את עניין הטריגליצרידים. הוא פשוט אמר - תפסיקי עם המתוק. אבל משום מה קשה לי להאמין שרק להפסיק עם המתוק לגמרי זה מה שישנה כל כך. חוץ מזה - הפסקה מלאה עם מתוק לא תגרום לי לירידות דראסטיות בסוכר??..
האם תוכלו לעזור לי אפילו באופן מאוד כללי איך אני אמורה לאכול במהלך היום? כמה ארוחות? מה לאכול? אני ממש מודה לכם, אני חוששת מאוד מהמצב הזה ולא רוצה שבגלל תזונה לקויה יקרה לי חלילה משהו רע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא רק ריבוי פחמימות אלא גם עישון מעלה את רמת הטריגליצרידים. אגב, העישון גורם נזקים הרבה יותר מעודף טריגליצרידים כמו אצלך. הפסקת עישון לצד המנעות ממתוק והגבלת פירות ל2-3 ביום, בנוסף לפעילות גופנית יומיומית יורידו את רמת הטריגליצרידים לטווח התקין. מומלץ לאכול הרבה ירקות (רצוי טריים). לו היה לך עודף משקל הייתי ממליץ גם על הרזיה. הפסקת מתוק לא גורמת לנזק כלשהו. אנחנו אוכלים מתוק בגלל שאוהבים, הגוף אינו זקוק לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד