טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עברתי ניתוח טחורים לפני כשנה אני מעוניין להשאיר את היציאות רכות ככל האפשר ולהמנע מעצירות אני מודע לעובדה שצריך לאכול המון ירקות ופירות וסיבים תזונתיים. השאלה שלי היא כזו אמרו לי שלחם שיפון עלול לגרום לעצירות האם אני אמור להמנע מלחם מסויים כדי למנוע את העצירות ? בנוסף אילו מזונות עליי לאכול ?
תודה והמשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השפעת מזונות מסויימים (לשני הכיוונים) על העצירות היא אינדיבידואלית. באופן כללי לחם מלא מכל סוג לא צריך לגרום לעצירות, אבל אצלך יכול להיות שונה. נסה. תאנים טריים וענבים שחורים (רצוי מוסקט) בכמות נדיבה, אמורים לגרום ליציאות רכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים