מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטת אטקינסמעיין24/02/2008
אני בת 29 אחרי 4 לידות קיסריים. גובהי 1.60 משקלי 72.5. ירדתי 4 ק"ג בחודשיים האחרונים. החלטתי כרגע להתחיל את דיאטת אטקינס.
התפריט שלי הוא:
בוקר: 2 ביצים קשות+ טחינה+ מלפפון+ קצת טונה בשמן.
צהריים: עוף בצורה כלשהי בתנור\ מבושל + שעועית ירוקה מבושלת.
ערב: חתיכה של דג סלומון עם ירק חתוך ( קולורבי+ שומר +פלפל ירוק + מלפופון)
אבקש לקבל את חוות דעתכם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת אטקיס
רחל גרנות24/02/2008שלום לך,
האם התפריט שבנית מתאים לך? האם את יכולה לחיות כך לאורך תקופה? יש אנשים שמסוגלים לשרוד ללא פחמימות, ויש כאלה שאפילו יום אחד קשה להם להעביר ללא פחמימות. לאיזו קבוצה את שייכת?
פחמימות , אגב, נותנות לנו אנרגייה, כוח וגם מצב רוח. המערכת העצבית ניזונה מפחמימות ולכן, לדעתי, חבל להוריד את הפחמימות. את נשמעת לי כמי שזקוקה לאנרגייה וחבל לי שתורידי לחלוטין את הפחמימות. כל המחקרים לא הראו איזה יתרון לדיאטת אטקינס לאורך זמן.
בהצלחה,
רחל גרמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים לי
מעיין24/02/2008האמת שהטפריט מתאים לי מאוד בגלל שאני לא אוכלת מוצרי חלב בכלל וגם שאני מהאנשים שיכולים לאכול עוף ובשר למוצריו כל היום.. ולכן אני מתקשה מאוד לעשות דיאטות אחרות. קראתי שת כל הכתבות בנושא הדיאטה הזאת ולכן יש לי חשש מסויים. אני רוצה לעשות את הדיאטה הזאת לטווח הקצר עד שאני אוריד את ה-10 ק"ג שמתרידים אותי מאוד והם מאוד אקוטיים מבחינתי ואחר כך אני אבקש את עזרתך לבניית טפריט מאוזן שכולל גם את הפחממות.
האמת הפחממה היחידה שחסרה לי זה האורז לחם בין כה וכה אני לא אוכלת.
האם יש לך רעיון איזה עוד דברים אני יכולה לאכול במסגרת הדיאטה?
האם הבמורגרים, קבבים, ונקנקיות ( אם כי אני מעדיפה לא אוכל מתועש) מותרים בדיאטה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצב הורדה
מעיין25/02/2008מה אמור להיות קצב ההורדה שלי?
והאם מותר לאכול זיתים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhelp.....
מעיין25/02/2008אני ממש אשמח אם תעני לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מעיין26/02/2008אני מורידה בערך 200גר' ביום זה בסדר?
תודה על תשובתך ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל גרנות איפה את?
מעיין27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
מעיין28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת אטקינס
רחל גרנות28/02/2008שלום מעיין,
שמת לב ודאי שאני לא ממש מתלהבת מדיאטת אטקינס. לא ברור לי מדוע אנשים מוכנים להתענות בדיאטות מהסוג הזה. את שמטופלת בארבעה ילדים זקוקה לאנרגייה שלך, וכידוע, אנרגייה באה מפחמימות. אגב, כל המערכת העצבית ניזונה רק מפחמימות, חסך לאורך זמן עלול לפגוע בריכוז, זיכרון וכמובן גורם לעייפות ועצבנות. את רוצה לרדת 10 ק"ג ואז לחזור לאכילה רגילה, אני מכירה את החשיבה הזאת ומה לומר? לא עובד. אם זה היה עובד, אנשים היו יורדים פעם אחת ולא משמינים חזרה. במציאות, כאשר מנסים להוריד משהו מהתפריט בצורה מוחלטת, יש געגוע עז שגורם בדרך כלל לאובדן שליטה, אכילה ללא הגבלה וכל מה שירדנו עולה.
אגב, מוצרי חלב זה חלבונים. זיתים שייכים לקבוצת השומנים ולכן מותרים לפי דיאטת אטקינס.
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מעיין28/02/2008אני לא רוצה לחזור לאכילה רגילה. אני רוצה לחזור אחר-כך לאכילה מבוקרת ומאוזנת. אני יודעת שאת לא חסידה של הדיאטה הזאת קראתי זאת במאמר. אבל מה אני אגיד לך זאת הדיאטה היחידה שאני יודעת בה ואני לא מרגישה שום תחושת רעב...
בהמשך אני ארצה לעשות דיאטה שמשלבת פחממות ואת כל אבות המזון אבל זה רק אחרי שאני אגיע למשקל אליו אני מיעדת את עצמי.
אגב ראיתי את נאתר שלך והוא מקסים...מאוד יכול להיות שאני אעשה דרכו את הדיאטה המבוקרת.
תודה על הכל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)