טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני מחפשת דיאטנית באיזור חולון. חשוב לי שזאת תהיה מישהי רגישה עם ראש קצת "אחר" שעושה גם טיפול בכל עניין אכילה הרגשית ולא רק נותנת תפריט.
אידיאלי זה באיזור חולון אני חברה בקופת חולים כללית.
וגם יש לי שאלה על מים
כמה מים אני צריכה לשתות באופן בריא וגם כמובן כדי לרדת במשקל. בדרך כלל מציעים 10-12 כוסות אבל קראתי באיזה מקום שזה יחסית למשקל שלי. המשקל שלי כיום הוא 118 קילו והמחשבון מים רשם שאני צריכה לשתות 6.5 ליטר ביום!!! האם נכון???
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שתייה מספקת של מים, חשובה מאוד לבריאות ולהרגשה טובה, אך תרומתה להרזיה איננה משמעותית, אם בכלל. מעט מדי מים מזיק אבל גם יותר מדי איננו בריא, ובטח לא 6.5 ליטר ליום. כמות המים הנכונה תלויה בהרבה גורמים, כגון נתונים גופניים, פעילות גופנית, הרכב התזונה, עומס חום הסביבה. מבחן השתן ייתן לך אינדיקציה אם כמות המים שאת שותה היא מתאימה. השתן צריך להיות צלול ובצבע בהיר. בד"כ 8-12 כוסות זה מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים