טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד.נ. אבל בחלווה יש, בנוסף לשומנים רגילים, גם שומנים מוקשים. היא טעימה, ולא מפריעים לי השומנים הרגילים, אך האם השומנים המוקשים אינם מקור להסתייגות מאכילתה? א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכל עניין של מידתיות. איך התזונה שלך בד"כ? מה עוד את אוכלת במשך היום? אם את מאוד אוהבת חלבה והתזונה שלך בריאה, אז חתיכה קטנה היא סבירה בהחלט, לדעתי. אם את מאוד מוטרדת, כן יש בה שומנים מוקשים, ואת מנסה להימנע מהם לחלוטין, אז חלבה מבחינתך היא מחוץ לתחום.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ד.נ. לשאלתך אשיב שתזונתי מאוזנת, וכוללת פעמיים ביום סלט עם הרבה ירקות, אבוקדו, חצילים, טחינה, מוצרי חלב למיניהם, בשרים עם ירקות מבושלים, שימורי טונה, סרדינים, הרינג, לפעמים סלמון מעושן, פעם בשבוע לברק או דג סול, קפה, תה, קקאו, ממרח שוקולד או ריבה, אגוזים, בירה מאלט או משקה חמוציות, לימונדה, סודה. אני רזה, אבל מקבלת סטטין (10מ"ג) עקב LDL שהיה גבולי בזמנו (אך מאוזן מאוד עקב נטילת התרופה). זו הסיבה היחידה שבגללה אני מבקשת לדעת האם חלווה, אותה אני אוהבת, טובה או רעה עפ"י הנתונים הללו. אודה על תשובתך. א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד