לזעזע את הדיאטה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לזעזע את הדיאטה..
    חן
    08/09/2012

היי אני בת 22 1.65 שוקלת 66.5 נמצאת בדיאטה כבר הרבה זמן ועושה הליכות
    אבל כנראה שכבר הגוף שלי התרגל לתזונה נכונה ולא יורד בקושי,, זאת לא תחילת דיאטה שהוא מתלהב.. איך אפשר לשנות את זה שהוא יתעורר אבל עדיין אם תזונה בריאה .. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לזעזע את הדיאטה..

הוספת תגובה

• לנטעחן

חן
    09/09/2012

אני כבר קצת יותר משנה בתפריט ..את צודקת זה לוקח זמן.. רק החגים מפחידים אותי עכשיו זה ממש מין לוף שנכנסים אליו ויוצאים מהשגרה... תודה בכל אופן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הציבי מטרה ראלית לתקופת החגים

נטעחן דיאטנית
    10/09/2012

מרבית הישראלים עולים 3-4 קילו בתקופת החגים.
    הציבי לעצמך כמטרה להישאר על אותו המשקל בתקופת החגים. אם תצליחי לשמר את משקלך הנוכחי ורק לא לעלות סימן שהצלחת ובגדול.
    החליטי מראש על מה את מוותרת, ומה את מרשה לעצמך. הכיני לעצמך תוכנית אימונים שתאפשר לך לשרוף יותר קלוריות יום אחרי ארוחה גדולה.
    לא לעלות במשקל בתקופת החגים זו הצלחה גדולה מאוד.
    חג שמח
    נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי החגים.. תודה נטעחן

חן
    10/09/2012

שאלה עוד אחת קטנה.. לגבי הלחם של ארומה החום האם הוא באמת מחיטה מלאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו