מעוניינת לרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת לרזות
    נוני
    26/02/2008

אני בת 27 שוקלת 77 גובה 63 התחלתי דיאטה לפני שבוע וחצי ואף הולכת למכון כושר כמעט כל יום, אני צימחונית והתפריט שלי הוא כך:
    בוקר : לא אוכלת כי אני ישנה עד הצוהריים
    צוהריים: פירה\אורז\פתיתים\פסטה\
    לידם אוכלת מנת ירקות מבושלת+סלט ירקות מתובל בלימון ומלח או 1000 האיים לייט
    ערב:או שאוכלת את מה שאכלתי בצוהריים או שמכינה מ2 פרוסות לחם קל +גבינה צהובה וירקות טוסט
    מנסה לשלב פירות ,אך גם לפעמים מנשנשת דברים מלוחים
    שאלתי היא שעבר שבוע וחצי ועדיין לא ירדתי במשקל אז למה? כלומר מה אני לא עושה טוב
    ואשמח אם תיתנו לי תפריט דיאטה יותר טוב שמותאם לחיים הצימחוניים שלי. ושכך יוכל לרזות יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת לרזות

הוספת תגובה

• צמחונות והרזייה

מוניקה קרן
    28/02/2008

שלום לך,

התפריט שתיארת יכול להכיל בין 1000-2000 קלוריות ואת מבינה שההבדל הוא מאוד גדול. תלוי בכמויות שאת אוכלת. וזו אולי הסיבה לחוסר הירידה.

נוסף על כך הוא מכיל הרבה פחמימות ומעט חלבונים, וכן עלולים להווצר חסרים של ברזל, ויטמין B12 ועוד מינרלים.

אני ממליצה לשלב קטניות כמו עדשים, חומוס, שעועית, סויה. לאכול יותר מוצרי חלב בכלל ורזים בפרט וגם ביצים.

תפריט לדוגמה: כן כדאי לאכול ארוחת בוקר כשאת קמה, ולדחות את א. הצהריים.
    א. בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם 2 כפות גבינה 5% וירקות

ארוחת צהריים: כוס פירה/ פסטה/פתיתים עם טבעולייט סויה/טופו או כוס קטניה
    יחד עם סלט ירקות ו-2 כפות רוטב לייט או מרק ירקות

א.ערב: 2 פרוסות לחם קל מקמח מלא עם חביתה ו-2 כפות קוטג' 5%/ 100 גרם גבינה מלוחה 5%/ 1-2 משולשי גבינה מותכת עד 7%/ גבינה צהובה 9%/ חצי אבוקדו וחצי ביצה קשה
    ירקות חתוכים או סלט ירקות עם 2 כפות רוטב לייט

בין הארוחות: יוגורט עד 1.5% (לא ממותק) ו-2 מנות פרי.

לשתות הרבה מים.

לברר חוסר בויטמינים ומינרלים (כמה זמן את צמחונית?) ולשקול נטילת תוספים.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד מידע על הצימחונות שלי

נוני
    29/02/2008

אני צימחונית לכיוון הטבעונית { משום שאני לא אוכלת גם ביצים , דגים}
    וזה כבר נמשך כ 13 שנה, עשיתי בדיקות דם ואכן חסר לי ברזל בכמות גדולה ואני מטופלת ע"י כדורי ברזל
    בנוסף אני אוכלת בכמיות כמו שצריך בדיאטה , אולם הרבה אמרו לי שמשום שאני מתעמנת במכון כושר ועושה גם אירובי אבל גם משקולות לחיטוב כל הגוף ...אז אמרו לי שמסת השרירים עולה לי ולכן לא מורגשת ירידה במשקל אבל אם אני ימדוד בסרט מדידה את הגוף שלי אז יהיה שינוי בהקפים מקווה שכך באמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו