מה בדיוק לא עובד בתהליך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה בדיוק לא עובד בתהליך?
    ליהיא
    01/10/2012

שלום לכם,
    אני בת 39, 1.64 מ' כל חיי שקלתי בסביבות 65 ק"ג (פלוס מינוס) לפני 5 שנים ילדתי את בני האחרון ובעזרת פעילות גופנית ושינוי בהרגלי אכילה הצלחתי להגיע למשקל של 62 ק"ג. מאז גיל 20 מעשנת כחצי קופסה ביום.
    לפני 4 חודשים הפסקתי לעשן ומאז עליתי במשקל 6 ק"ג שמאוד מאוד מעיקים עליי.(נפשי וגופני).
    אני מבצעת פעילות גופנית (3 פעמים בשבוע הליכה של 4 ק"מ במשך 40 דק' ומאוד מודעת למה שאני אוכלת.
    לצערי אני לא מצליחה לרדת במשקל וככל שאני משתוקקת לחזור למשקל ולגוף שהיה לי הדבר חומק ממני ואני נשארת מתוסכלת.
    מה עליי לעשות? מה הגוף עובר לאחר הפסקת עישון ומהו הזמן שאני צריכה לתת כדי להבין שאני בדרך הנכונה?
    אשמח לכל התייחסות שתסייע לי.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה בדיוק לא עובד בתהליך?

הוספת תגובה

• מה בדיוק לא עובד בתהליך? - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    01/10/2012

ליהיא שלום,
    ברור להפסקת העישון הפריע לאיזון בו היית.
    כדי לענות בצורה מלומדת רצוי לעבור אבחון מטבולי וכך לדעת מה ההוצאה הקלורית במנוחה ובתנועה. מכאן ניתן לבנות תוכנית בצורה מדוייקת הרבה יותר.
    ככה מן השרוול הייתי אומר שתוסיפי גם פעילות כוח.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור נוסף

ליהיא
    01/10/2012

תודה על התייחסותך.
    א. היכן עוברים אבחון כמו שאתה מציע?
    ב. תוכל לכתוב דוגמאות לפעילות כח?
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור נוסף - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    02/10/2012

תוכנית כוח לא ניתן לכתוב כך. עלייך לגשת למאמן פעילות גופנית.
    אצלנו בקליניקה מבצעים אבחון מטבולי.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו