דגני בוקר הכי בריאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגני בוקר הכי בריאים
    שלומי
    08/10/2012

אילו דגני בוקר הכי בריאים ?
    אני אוכל את דגני הבוקר של פיטנס האם זה בסדר?
    ומה לגבי הקרונפלקס הצהוב ?

תודה ויום מעולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגני בוקר הכי בריאים

הוספת תגובה

• דגני בוקר הכי בריאים - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    09/10/2012

דגני בוקר בריאים הם דגנים שמכילים יחסית כמות סוכר קטנה ומכילים כמות סיבים גדולה למשל ברנפלקס, פייבראון .
    לגבי הקורנפלקס הצהוב אומנם הוא אינו ממותק כמו קורנפלקסים אחרים אך תכולת הסיבים בו יחסית נמוכה.
    לגבי פיטנס תלוי איזה ,עדיף את הרגיל ללא תוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יותר מדי סוכר...

נטעחן דיאטנית
    10/10/2012

בדגני הבוקר ה"בריאים" של פיטנס יש כמות סוכר מאוד גבוה, וחבל להתחיל כך את הבוקר או בכלל לבזבז את הסוכר היומי על דגני בוקר, שהם כמעט ממתק.....
    לגבי הקורנפלקס הצהוב הוא נחמד עם כמות סוכר נמוכה יותר, כל עוד הוא לא ממותק....
    ההמלצה שלי היא לבחור דגני בוקר מחיטה מלא ולא ממותקים. אני לא ממליצה על מותג ספציפי, אבל חשוב להסתכל בתווית המזון מאחורי המוצר ולראות שאין בו כמות גבוהה מדי של פחמימות (סוכרים).
    נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו