אלכוהול והשמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלכוהול והשמנה
    איציק
    25/10/2012

שלום למשיבי הפורום הנכבדים
    כידוע שבבקבוק בירה חצי ליטר יש 250 קלוריות [50 קלוריות ל100 מיל]
    ובכוסית שתיה חריפה של 100 מיל יש גם 250 קלוריות
    השאלה שלי היא מדוע שאני וגם חבריי שותים כל אחד 3-4 בקבוקים בירות אנחנו מרגישים פי מיליון יותר כבדים ומסורבלים מ3-4 כוסיות של 100 מיל של שתיה חריפה באותו קלוריות בדיוק!
    וגם משמינים יותר מבירות בדוק 100 אחוז...הבירות יותר משמינות באותה כמות
    האם יכול להיות ששני דברים שווים בקלוריות יהו שונים מבחינת השמנה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלכוהול והשמנה

הוספת תגובה

• אלכוהול והשמנה - תגובה

אהרון רזון
    26/10/2012

עקרונית, מאכלים\משקאות בעלי אותו ערך קלורי משמינים באותה מידה. העיכול של הבירה איטי יותר משל משקאות חריפים וגם הכמות גדולה פי כמה עבור אותו ערך קלורי, וזה מה שמסביר את הרגשת הכבדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

איציק
    26/10/2012

עזוב את התגובה המידית הכבדות,,אני מדבר על מאכלים שונים בעלי אותו ערך קלורי בדיוק,,,יכול להיות שאם נאכל כל אחד מהם לתקופה של 3 חודשים למשל נשמין מאחד יותר מהשני,,האם זה ייתכן?,,,,, שוב אני יחזור,,,מאכל שונה אותם קלוריות נאכל אותו בלבד לתקופה מסוימת רק אותו,,יכול להיות אחד משמין יותר מהשני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

אהרון רזון
    27/10/2012

באופן כללי, מאכלים שונים בעלי אותו ערך קלורי משמינים באותה מידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו