טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום למשיבי הפורום הנכבדים כידוע שבבקבוק בירה חצי ליטר יש 250 קלוריות [50 קלוריות ל100 מיל] ובכוסית שתיה חריפה של 100 מיל יש גם 250 קלוריות השאלה שלי היא מדוע שאני וגם חבריי שותים כל אחד 3-4 בקבוקים בירות אנחנו מרגישים פי מיליון יותר כבדים ומסורבלים מ3-4 כוסיות של 100 מיל של שתיה חריפה באותו קלוריות בדיוק! וגם משמינים יותר מבירות בדוק 100 אחוז...הבירות יותר משמינות באותה כמות האם יכול להיות ששני דברים שווים בקלוריות יהו שונים מבחינת השמנה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עקרונית, מאכלים\משקאות בעלי אותו ערך קלורי משמינים באותה מידה. העיכול של הבירה איטי יותר משל משקאות חריפים וגם הכמות גדולה פי כמה עבור אותו ערך קלורי, וזה מה שמסביר את הרגשת הכבדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עזוב את התגובה המידית הכבדות,,אני מדבר על מאכלים שונים בעלי אותו ערך קלורי בדיוק,,,יכול להיות שאם נאכל כל אחד מהם לתקופה של 3 חודשים למשל נשמין מאחד יותר מהשני,,האם זה ייתכן?,,,,, שוב אני יחזור,,,מאכל שונה אותם קלוריות נאכל אותו בלבד לתקופה מסוימת רק אותו,,יכול להיות אחד משמין יותר מהשני
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד