המשקל מטעה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשקל מטעה???
    נינה
    27/10/2012

הי, אני 168 ושוקלת 70 , אני כבר בערך חודשיים בדיאטה, הייתי מלאה לא עליתי על המשקל לפני הדיאטה ואין לי מושג כמה ירדתי , שראיתי שאני נראית מצויין ועוד 4 קילו בערך הבטן תהיה שטוחה... אני צרה ואין לי ירכיים ויש לי רגליים רזות מאוד, שעליתי על המשקל ציפיתי ל 60 קילו וממש נבהלתי שראיתי 70!!!!!!! בעבר ששקלתי 70 הייתי ממש מלאה ומידה 42 היה לוחץ!!!! ועכשיו אני מידה 38!!!! ואפילו קוראים לי דוגמנית ואומרים שאני יפסיק עם הדיאטה שאח"כ לא אראה טוב... איך זה יכול להיות שאני 70 קילו!! אני נראית עכשיו כמו ששקלתי בעבר 60 !!! אני מתכוונת לרדת עוד 5 קילו אם אני ירד לכמו ששקלתי בעבר 56 לא יראו אותי איך זה יכול להיות???? אני צריכה גג עוד 5 קילו לרדת גם עכשיו אני נראית מצויין ...אני ממש מבואסת שראיתי 70 קילו... אולי בגלל שמשהתחלתי תדיאטה אני הולכת כל יום כל השבוע בהליכון 50 ד' אז זה השרירים שוקלים הרבה? ושוב בעבר ששקלתי 70 הייתי מלאה!!! מידה 42 ועכשיו אני 38 אשמח לקבל תגובות איך זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשקל מטעה???

הוספת תגובה

• עוד משהו חשוב להוסיף-

נינה
    27/10/2012

שלא תחשבו שהייתי מאוד שמנה ועכשיו אני חושבת שאני רזה כי 70 קילו זה באמת שמנה גם לפני שהתחלתי תדיאטה הייתי נראית בסדר רק קצת בטן בולטת.. אני באמת נראית בסדר ומידה 38 עולה עליי בקלות.. אז אני לא מבינה איך המשקל מראה יותר ממה שאני? בעבר כן שקלתי 56 וחשבתי לפי הגוף שאני 60 קילו ממש נכנסתי להלם שראיתי 70 דרך אגב עם הבגדים הבטן נראית שטוחה והכל יושב עליי פצצה אבל ממש מבאס לראות 70 קילו שפעם שקלתי 70 כמעט שברתי תמשקל והייתי באמת מלאה! אשמח לקבל תגובות מה הסיבה לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו חשוב להוסיף- - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    27/10/2012

מנור שלום,
    קודם כל אני שמח בשבילך שאת מרגישה כל כך טוב עם הגוף שלך ושכמעט הגעת ליעדים שקבעת לעצמך מבחינת מראה חיצוני. ואם כך לא ברור לי למה כל כך חשוב לך המספר שהמשקל מראה. עזבי את זה, ההצלחה שלך נמדדת באיך שאת מתנהגת (תזונה,ספורט) ולא לפי המשקל. התופעה שאת מתארת קשורה לרוב בעליה במסת השריר והנוזל וירידה במסת השומן וזה הדבר הטוב ביותר שהיה יכול
    לקרה לך.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה על התשובה

נינה
    27/10/2012

התשובה הרגיעה אותי! אני באמת רואה תוצאות נפלאות ומרגישה טוב עם התוצאות בזכות הספורט והדיאטה , תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו