טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם, בת 39, 1.65 ושוקלת 68 ק"ג. לפני חצי שנה הפסקתי לעשן ועליתי 4-5 ק"ג, כך שעד לפני כן ובמשך ה-4 שנים אחרונות שקלתי 62-63 ק"ג והייתי מאוד מרוצה מהגוף שלי. אני עוסקת בספורט (ריצה, הליכה 3 פעמים בשבוע ואחת לשבוע גם רכיבה על אופניים). אני שומרת על תפריט מאוזן ומסודר אך לא מצליחה לרדת במשקל. מלבד הבטן שהיא מאוד נפוחה שאר הגוף נשאר כקודם, אני מצליחה להיכנס לרוב הבגדים רק שהבטן שהיא נפוחה משנה את הכל. מאוד מעייפת אותי גם ההתעסקות בכל מה שקשור לגוף ולתזונה ובעיקר לציפיה לראות על המשקל את המספרים 63!!! איך יוצאים מהלופ הזה שנכנסתי אליו? ומה עושים עם בטן נפוחה?? איך מורידים אותה? המון תודה, ליהיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מרבית האנשים שמפסיקים לעשן, מעלים מעט במשקל. הייתי ממליצה לפנות לדיאטנית שתבנה לך תוכנית תזונתית מתאימה שתאפשר חזרה למשקל. לגבי בטן נפוחה..... האם את מרגישה נפיחות של גזים ? או האם הבעיה היא הצטברות שומן בבטן ? אם הבעיה היא הצטברות שומן, כנראה שכך גופך בנוי. זו בהחלט לא גזירה משמיים, וברגע שתפחיתי ממשקלך, ותחזרי לעצמך, גם הבטן תחזור. לפעמיים ההתעסקות הבלתי מפסקת במשקל ובדיאטה הן אלו שתוקעות אותנו, ולא מאפשרות ירידה במשקל. מציעה להרפות מעט, ולפנות מהר ככל האפשר לדיאטנית ולהתחיל לבצע שינויים, שיאפשרו חזרה למצב שאהבת להיות בו. בהצלחה, נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד