בטן נפוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן נפוחה
    ליהיא
    29/10/2012

שלום לכם,
    בת 39, 1.65 ושוקלת 68 ק"ג. לפני חצי שנה הפסקתי לעשן ועליתי 4-5 ק"ג, כך שעד לפני כן ובמשך ה-4 שנים אחרונות שקלתי 62-63 ק"ג והייתי מאוד מרוצה מהגוף שלי.
    אני עוסקת בספורט (ריצה, הליכה 3 פעמים בשבוע ואחת לשבוע גם רכיבה על אופניים).
    אני שומרת על תפריט מאוזן ומסודר אך לא מצליחה לרדת במשקל. מלבד הבטן שהיא מאוד נפוחה שאר הגוף נשאר כקודם, אני מצליחה להיכנס לרוב הבגדים רק שהבטן שהיא נפוחה משנה את הכל.
    מאוד מעייפת אותי גם ההתעסקות בכל מה שקשור לגוף ולתזונה ובעיקר לציפיה לראות על המשקל את המספרים 63!!!
    איך יוצאים מהלופ הזה שנכנסתי אליו? ומה עושים עם בטן נפוחה?? איך מורידים אותה?
    המון תודה,
    ליהיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן נפוחה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

נטעחן דיאטנית
    31/10/2012

מרבית האנשים שמפסיקים לעשן, מעלים מעט במשקל.
    הייתי ממליצה לפנות לדיאטנית שתבנה לך תוכנית תזונתית מתאימה שתאפשר חזרה למשקל.
    לגבי בטן נפוחה..... האם את מרגישה נפיחות של גזים ? או האם הבעיה היא הצטברות שומן בבטן ?
    אם הבעיה היא הצטברות שומן, כנראה שכך גופך בנוי. זו בהחלט לא גזירה משמיים, וברגע שתפחיתי ממשקלך, ותחזרי לעצמך, גם הבטן תחזור.
    לפעמיים ההתעסקות הבלתי מפסקת במשקל ובדיאטה הן אלו שתוקעות אותנו, ולא מאפשרות ירידה במשקל.
    מציעה להרפות מעט, ולפנות מהר ככל האפשר לדיאטנית ולהתחיל לבצע שינויים, שיאפשרו חזרה למצב שאהבת להיות בו.
    בהצלחה,
    נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליהיא
    31/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם הנפיחות היא של גזים ?

דנה
    31/10/2012

ולא של שומן מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לבדוק מה גורם לגזים

נטעחן דיאטנית
    04/11/2012

האם זה משהו שאת אוכלת ועושה לך רע או גורם לגזים.
    צריך לשים לב אילו מזונות גורמים להיווצרות הגזים, ולהימנע מהם.
    נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו