תעשו לי סדר בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעשו לי סדר בבקשה
    איילת
    31/10/2012

בת 40 שוקלת בדיאטה משל עצמי במשך חודשיים הורדתי 7 קילו ופתאום זה נעצר התפריט שלי הוא כזה בוקר-קפה עם חצי כפית סוכר וירקות כמו מלפפונים או גמבה בצבעים. בשעה 12 וחצי בצהריים עוף ירק וסלט ירקות או קציצות דג בתנור כף תחינה וסלט . המון מים לפחות את ה12 כוסות ביום .ואחר צהריים פרי או צלחת מרק .ובערב 3 פריכיות מרוחות בממרחים למינהם. עם שתיה חמה . בשבת קצת מתבלבל הסדר אבל מאוד דומה למה אני לא ממשיכה לרדת בקצב שירדתי עד עכשיו? אני עושה משהו לא בסדר ? לא עושה כרגע פעילות גופנית זה לא מתאפשר לי עם שעות העבודה. תעשו לי סדר בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעשו לי סדר בבקשה

הוספת תגובה

• עוד משהו חשוב ביותר

איילת
    31/10/2012

שוקלת כרגע 87. הדרך עוד ארוכה...............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשו לי סדר בבקשה - תגובה

אהרון רזון
    31/10/2012

התפריט נראה די בסדר, לא מומלץ לצמצמו. פעילות גופנית יוםיומית תחדש את הירידה, תצטרכי למצוא את הזמן והחשק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו