בקשת תפריט מדורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת תפריט מדורית
    דורית
    15/05/2007

היי כבר כתבתי לך בשבוע שעבר אך ראיתי שלא עניתי לי אז הנה שוב ההודעה
    אני בת 30, אמא לשני קטנים .השנה אני עובדת רק פעמיים בשבוע בבקרים ,כך שאני רוב שעות היום בבית ולכן לצערי, העליתי במשקל ובמידה של החצאית. גובהי הוא 1.50 ומשקלי כיום 57 ק"ג. מבנה גוף צר .כל השומנים שלי מתנקזים לבטן טוסיק וירחיים. ואין לי פרופורציה בין החלק התחתון לבין החלק העליון של גופי. התחתלתי לעשות 3 פעמים בשבוע הליכה מהירה על הליכון . אני מבקשת בכל לשון של בקשה תפריט שבועי שיוכל להשיל ממני כמה ק"ג מיותרים . בתודה דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת תפריט מדורית

הוספת תגובה

• לדורית

לירון
    15/05/2007

היי דורית,
    לצערי זה לא המקום לבקש תפריט.
    המטרה של הפורום הזה כפי ששמתי לב היא לגרום לכמה שיותר אנשים להרשם למכוני ההרזייה של ד,ר חרמון ושל מוניקה. לכן אין טעם לשאול שאלות כאלה כי או שלא יענו לך או שיכתבו לך שאין להם מספיק נתונים לגביך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לתפריט

מוניקה קרן
    15/05/2007

תפריט בסיסי לירידה במשקל:
    א. בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם 2 כפות גבינה 5% וירקות
    ביניים: פרי
    א. צהריים: פילה דג צלוי עם 4 כפות אורז מלא וירקות מאודים או סלט ירקות עם כפית שמן זית
    אחה"צ: יוגרוט 0% א מעדן דיאט
    א. ערב: 2 פרוסות לחם קל עם 100 גרם גבינה מלוחה 5% וסלט ירקות עם כפית שמן זית
    א. לילה: קרטיב או ארטיק דיאט

זהו תפריט כללי, בהנחה כי הנך בריאה.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו