האם קציצות עוף מוכנות משמינות מאוד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קציצות עוף מוכנות משמינות מאוד?
    ישראל .ס.
    07/11/2012

למומחי הפורום שלום. לאחרונה התחלית לאכול קציצות עוף של מאמא עוף בארוחה מהירה וטעימה....ואני גם מרגיש שהעלתי במשקל.....אבל אני לא בטוח שבגלל זה....

רציתי לדעת אם זה משמין מאוד ואם זה בכלל מסוכן מבחינה של חומרים שנכנסים לגוף?

בתודה ישראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה של היום למחרת

ישראל .ס.
    08/11/2012

כן האמת שאכלתי אותן כמנה ראשית , מתוך תסכול ודכאונות שאני חוזר הבייתה רעב. אתמול אכלתי ואני כבר יודע שזה לא טוב לי כי אני רוצה פשוט להקיא , הבטן נפוחה וכואבת וזה בטח גרם לי להשמין כי חשבתי שזו ארוחת פלא מזינה וטובה כמו שכתוב על המדף שלהם בסופר. כניראה אני צריך לחזור אל הירקות כמנה עיקרית . עגבנייה ופילפל אדום ומלפפון (דברים שקל לחתוך) ,אני פשוט מרגיש היום בכאב בטן שיש לי כמה זה לא בריא....

מה הכוונה שאת אומרת ש...שיש בהם כמות שומן גבוה יחסית. ? הכוונה שהם יגרמו לי להשמין במהרה?...

ומה הכוונה בבקשה בחזה עוף . גם מוכן לאכילה? או שאני צריך להכין אותו. כי אני ולהכין זה לא ממש מסתדר...אני לא ממש יודע להכין רק דברים פשוטים...

תודה שוב ישראל. אשמח לעוד תשובה. ואצטרף לדף שלך בפייסבוק שאגיע הבייתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו