טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ילדה(נקבה)בת 13 שמי שירז גובהי הוא 1.60 אני שוקלת כרגע 51 קילו ולדעתי זה המוןן עד לפני כשנה שקלתי 43 קילו אני לא יודעת מה קרה אבל עליתי 8 קילו אני ממש רוצה לרדת אותם אבל לא יודעת איך ,מה לעשות?? אני לא עושה ריצות או הליכות וגם אף פעם לא עשיתי נרשמתי לפני חודש בערך לחוג היפ הופ אבל זה לא עוזר אני עדיין ממשיכה לעלום במשקל ולא מצליחה לרדת אשמת לעזרהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בגיל הצעיר שלך לא מומלץ לעשות דיאטה על דעת עצמך וגם לא בהסתמך על ייעוץ אינטרנטי. את בגיל ההתבגרות בעיצומה של תקופת שינויים הורמונליים והתפתחותיים, וכל תהליך הרזיה לא נכון עלול לגרום נזקים. שתפי את ההורים ופני לאיש מקצוע. מה שבכל מקרה נכון לעשות, זה פעילות גופנית סדירה, המנעות או צימצום של מתוקים, כולל שתייה, אוכל שמן ומטוגן, מאכלים משומרים ומעובדים, חטיפים, דברי מאפה. אכלי הרבה ירקות מגוונים, 2-4 פירות ביום, דגים טריים, בשר טרי רזה, גבינות עד 5%, לחם ודגנים טבעים מלאים, קטניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים