שריפת קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת קלוריות
    ורוניקה
    18/11/2012

היי, במחשבון RMR שריפת הקלוריות היומית שלי עומדת על כ1331 קלוריות, כמה קלוריות נשרפות במשך היום בנוסף לשריפת הקלורית של RMR?

התוכלו לומר לי כמה קלוריות מומלץ שאצרוך ביום?(למשל ביום מנוחה, ללא פעילות) תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפת קלוריות

הוספת תגובה

• שריפת קלוריות - תגובה

אהרון רזון
    21/11/2012

1. ללא פעילות גופנית יזומה צריך להוסיף 15-20% קק"ל.
    2. אני מציע לך לא להתעסק בספירת קלוריות, אלא לאכול מאוזן, מגוון ובריא כל שלוש
    שעות ולעסוק בפעילות גופנית באופן סדיר. רצוי לפנות לייעוץ מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי פעילות גופנית

חנה
    23/11/2012

שלום אהרון,
    אף על פי שאינך דוגל בשיטת זו, אשמח אם תבהיר לי דבר:
    הBMR שלי גם הוא סובב סביב ה1333 קק"ל. ואני עוסקת בפעילות גופנית בין 3-4 פעמים בשבוע (ריצה של 7 ק"מ). האם אני צריכה לצרוך יותר מ1333 קק"ל מאחר ואני פעילה גופנית? אם כן בכמה אחוזים?
    תודה רבה,
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי פעילות גופנית - תגובה

אהרון רזון
    23/11/2012

קודם כל קחי בחשבון שBMR שאת מציינת אינו בהכרח שלך, אלא נתון מחושב על פי נוסחה מבוססת על סטטיסטיקה. באופן כללי, בימים עם פעילות גופנית ברמה שלך
    שורפים לפחות 30% מעל BMR.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי פעילות גופנית - תגובה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    24/11/2012

בהמשך למה שאהרון ענה לך ניתן היום למדוד בצורה מדוייקת גם את RMR וגם את ההוצאה הקלורית היומית בפעילות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו