מיואשת ונואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת ונואשת
    שרונית
    04/03/2008

לא יודעת אם זה המקום הנכון......
    אני בת 34 וסוחבת משקל כבד מאוד (שוקלת מעל 100 קילו).
    מה לא ניסיתי, מה לא עשיתי!!!
    הגעתי למצב שפשוט נמאס לי להיות בדיאטה ו/או ללכת לקבוצת תמיכה כלשהי.
    אבל מצד שני אני יודעת שפשוט אין ברירה.
    בעלי לא יושן לידי כבר כמעט שנה וחצי בגלל שאני נוחרת. (בעלי אומר שאת הנחירות שלי שומעים אפילו עד הסלון).
    כל יום אני מבטיחה לעצמי שהיום אני מתחילה, שהגיע הזמן לחזור לעצמי, לקחת את עצמי בידיים - אבל איכשהו אני תמיד חוזרת לאכול.
    אני כבר נגעלת מעצמי.
    כל החיים שלי הייתי שמנה, כל החיים שלי אני עושה דיאטות - ואני מרזה יפה ומעלה בחזרה....
    לא רוצה לריב עם בעלי על הנושא הזה, לא רוצה להמשיך ולסבול מזה - מה עושים??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת ונואשת

הוספת תגובה

• רוצה לעזור

לו
    04/03/2008

תוכלי בוקר וצהריים, תוותרי על ערב לגמרי, רק יוגורט , 2 כוסות קולה, בבוקר, 2 פרוסות לחם עם כל מה שאת רוצה , ובצהריים הכל בצלחת מדיום, בין בוקר לצהריים פרות וירקות, ושתייה, אחרי צהריים כלום לא פרי ולא ירק, רק יוגורט או מעדן פלוס שתייה, והרבה הרבה ניקיון בבית להיות בתזוזה, גם אחרי האוכל לא לישון, אין לך מה להפסיד, והנחירות זה לא חייב להיות מהמשקל, בעלי רזה וגם נוחר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים

לו
    04/03/2008

שכחתי להוסיף מים 8 כוסות, אולי שכחתי משהו אם תיהיה מעוניינת תשאלי שאלות אני מקווה לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הנחירות...

שרונית
    05/03/2008

בתקופות שהייתי קצת יותר רזה (והדגש הוא על הקצת כי תמיד סבלתי מעודף משקל), לא נחרתי. נחרתי בתחילת ההריון הראשון (העלאתי 30 קילו בהריון ואני עדיין סוחבת חצי מזה).
    מה שאומר שאם אני ארזה - בעלי יוכל סוף סוף לחזור לישון על ידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת

לו
    05/03/2008

בעלי רזה ונוחר כמו קטר, ואני זאת שצועקת עליו, לכי לאף אוזן גרון , תראי מה הבעייה ,יכול להיות שזה לא משקל... גם הוא התחיל לא מזמן לנחור.. תקחי הפנייה מרופא משפחה, איך הדיאטה שהצעתי לך? זה גם קשה לא לאכול כלום אחרי ארוחת צהריים, אם את לא רואה קושי בדיאטה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שלי....

שרונית
    05/03/2008

הבעיה היא שאני בעבודה כל הזמן אוכלת.
    לא משנה אם אני מביאה לעצמי אוכל - אני הולכת לסופר לקנות כל מיני שטויות.
    בבית אני מקפידה יותר, שומרת יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרונית

לו
    05/03/2008

לא משנה, כנראה את אוכלת לא מה שצריך, כתבתי לך מה לאכול, שכחתי לכתוב צהריים בעבודה את אוכלת כל ממתק 1 שאת רוצה, תשאלי שאלות, קראת את התפריט שכתבתי לך? בת כמה את? איזה עבודה ? ישיבה? בבוקר חובה שתי פרוסות לחם רגיל עם מה שאת רוצה.... בין בוקר לצהריים כוס קולה לא חייב להיות דיאט, בצהריים כל מה שאת רוצה בצלחת בינונית, כולל מטוגן, פלוס ממתק,בין בוקר לצהריים פרות וירקות , ומים , אחרי צהריים כלום חוץ מיוגורט או ג'לי או משהו שלא צריך ללעוס, לא פרות ולא ירקות כלום.... כוס קולה... הרבה לנקות בית... לא לשכב אפשר לשבת ...
    שאלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת

מוניקה קרן
    04/03/2008

שלום,

את בעודף משקל ניכר, ולמרות שנמאס לך מהנושא ומהדיאטות, אני מבינה שאת מכירה בכך שאין ברירה וכדאי לרדת במשקל. אני מציעה שממש תעשי לעצמך רשימה של סיבות מדוע כדאי לך לרזות ואיך חייך יראו כשתהיי רזה יותר. תעזרי ברשימה הזו בכל פעם שיהיה לך קשה, שלא תזכרי למה את עושה את זה או למה זה טוב לרדת במשקל.

נוסף לכך, כדאי לך למצוא מסגרת תומכת בכל זאת. אני אישית ממליצה על שילוב בין טיפול תזונתי לטיפול פסיכולוגי- קוגניטיבי התנהגותי, שעוזרת לך ומקיפה אותך מכל הכיוונים הנדרשים. הן מבחינת היעוץ התזונתי, התאמת התפריט והליווי, והטיפול הקוגנטיבי יעזור להתמודד עם הנקודות הקשות ולתקן מחשבות שגויות לגבי אכילה.
    את מומנת לגלוש לאתר המרפאה ולהתרשם מהשיטה www.drlevy.co.il

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מוניקה

שרונית
    05/03/2008

תודה על התשובה.
    כבר הייתי מטופלת שלכם כלומר של ד"ר לוי ולא ממש הצלחתי....
    (עד עכשיו אני מרגישה שבזבזתי כסף לחינם).
    תודה בכל אופן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל יאוש

לו
    05/03/2008

אני גם אחרי לידה תקראי מה שכתבתי לך, אם יש שאלות תשאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שאולי אני עוזרת אפילו במעט..

שירן
    09/03/2008

אני חושבת שקודם כל את צריכה ל"עבוד" על עצמך.. הכוונה להגיע למצב של נחישות בעיניין ושל הרבה כוח רצון והמון המון משמעת עצמית כי אם יהיה לך את זה כל השאר יעבור לך בקלות..את לא צריכה לחפש עזרה אצל אחרים חוץ ממכון כושר את יכולה לעשות הכל לבד ובלי להוציא המון כסף על תרופות פלא למיניהן שאני אישית חושבת שזה חארטה אחת גדולה אולי זה עוזר לתקופה מסויימת זה חוזר ועוד עם פגם.. את יכולה להתחיל בשינויים ממש קטנים שעם הזמן יהיו כהרגל ואת תצליחי יותר ולתקופה ארוכה את פשוט צריכה לשנות אורח חיים את לא תרדי מהר זה תהליך..תזכרי שירידה איטית היא בטוחה יותר מאשר ירידה מהירה שאח"כ את עולה אותה יותר..תשתי המון מים ביום..תורידי חטיפים מטוגנים וכל מיני מאפה..אם בא לך משו מתוק קחי פרי זה הרבה יותר בריא זה לא סתם מפוצץ בסוכר כמו שוקולדים זה עם המון ויטמינים וסוכר פירות שנחשב בריא כמובן לא להגזים 2-3 מנות פרי ליום..ארוחה שתיהיה מורכבת מפחמימה חלבון וירקות.. נשנשי ירקות זה טעים ומשביע.. ויש עוד המון דברים ...מה שהכי חשוב שאל תחשבי על זה כאל עינוי אלא כמשו שיכול לעזור לך בחיים..את יכולה גם להציב לך מטרה כמו שאני עשיתי לקחתי מכנס שהייתי מתה להיכנס אליו שלבשתי אותו בזמן החטיבה.. והצלחתי הורדתי 20 קילו והוא עוד רופף עליי שינייתי אורח חיים לגמריי עד היום אני לא נוגעת במאפים ומתוקים אבל מודה גלידה זה החטא שלי =) כמובן שדיאט כבר התרגלתי..מקווה שעזרתי לך אפילו במעט.. אל תתייאשי זה החיים שלך =)שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו