שתיית מים בחורף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית מים בחורף
    שני
    20/11/2012

רציתי לדעת עד כמה שתיית נוזלים בחורף חשובה? האם באותה מידה כמו בקייץ? או שיש להפחית בכמות? יש ימים שאני נרדמת עם רדיאטור ומתעוררת באמצע הלילה מאוד צמאה, זה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתיית מים בחורף

הוספת תגובה

• שתיית מים בחורף - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    20/11/2012

שתיית נוזלים בחורף חשובה בדיוק כמו שתייה בקיץ (גם אם אנחנו פחות צמאים!), רק שבחורף בדרך כלל אנחנו פחות מאבדים נוזלים דרך הזעה ולכן אולי צריכים קצת פחות נוזלים.
    ביום רגיל אם לא עושים פעילות גופנית ולא מזיעים - ליטר וחצי - שתיים יכולים להספיק.
    רדיאטור יכול באמת לייבש, אבל אם את מקפידה לשתות בלילה ובבוקר זה לא מסוכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומרים שרדיאטור

רונית
    21/11/2012

לא מייבש ולכן הוא טוב לחדרי ילדים..אבל אני לא הייתי מסתמכת על זה. תראי עד לפני חודש בערך בקושי הייתי שותה מים (חורף/ קיץ זה לא היה משנה) הייתי שוכחת ומעדיםה כמובן לשתות דברים אחרים...תראי אין ספק שבקיץ צורכים יותר מים אבל חשוב לא פחות להקפיד לשתות גם בחורף...ובקשר לרדיאטור - ממליצה לך לחמם את החדר לפני ולא לישון איתו, אבל החלטה שלך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו