טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום!. כתבתי לפורום אתמול הודעה ולא ענו לי עדיין.. אני מקווה שכן אקבל תשובה בקרוב..
בכל מקרה השאלה הכי חשובה שלי היא האם התפריט שלי כמו שהוא הוא בריא וטוב או שיש בעיה איתו והוא יכול לגרום לנזק.
בוקר: פרי צהרים: חצי קילו ירקות ירוקים טריים. כוס וחצי קטניות. פרי. אחה"צ: 60 גרם אבוקדו. 30 גרם אגוזים וזרעים. כף זרעי פשתן טחון. ערב: חצי קילו ירקות ירוקים מבושלי. קטניות. פרי.
בעיקרון פירות קטניות וירקות הן ללא הגבלה. בשלב זה אני לא צורך דגנים מלאים בכלל.
תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מערכת העיכול של האדם מותאמת לאכילת מזון משולב מן החי ומן הצומח. וויתור על אחד משני סוגים אלה עלול לגרום לחסרים לעיתים חמורים. אין מחקרים רציניים המעידים שתוכלת החיים הממוצעת של הטבעוניים ארוכה יותר או שהם בריאים יותר. אני לא מעודד טבעונות, לכן, מוטב לפנות לפורום מתאים או לחכות לתגובה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה על התגובה:). הבנתי את דבריך. בכל זאת בהנחה שאני אכן טבעוני ולא צורך מוצרים מן החי. האם התפריט הזה הוא סביר? או שיש צורך במשהו נוסף שחשוב להוסיף לו בצורה טבעונית?
תודה
על מנת לקבל את כל החומצות האמיניות החיוניות בכמות סבירה חייבים לשלב דגנים עם קטניות, רצוי באותה הארוחה. בכלל, ובתזונה טבעונית בפרט צריך לאכול מגוון ירקות מכל הצבעים, לא רק ירוקים. כמו כן, צריך לגוון פירות. אני מניח שאתה יודע שמוכרחים לקחת תוסף B12 (שאינו נמצא אלא במוצרים מן החי), בתקווה שאין אצלך בעיות ספיגה. דרושה בדיקת רמת B12 בדם כל 3 חודשים ובאותה הזדמנות גם ברזל, פריטין, והמוגלובין.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד