מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- די....אני מזה מיואשת....מעיין05/03/2008
אני כבר שבועיים עושה את הדיאטה של אטקינס.
בשבוע הראשון ירדתי 2 ק"ג והייתי מרוצה מאז אני לא מצליחה לרדת אפילו גרם אחד אני תקועה על 70.6 כבר מיום שישי אני מקפידה לא לאכול פחממות ובכל זאת זה מה שקורה!
זה מה שאני אוכלת:
בוקר: 2 ביצים קשות +3 כפות טחינה + מלפפון
צהריים: בשר\עוף עם ירק מבושל קישואים\ שעועית ירוקה.
ערב טונה במיונז +כרוב
אני מקפידה לשתות ליטר וחצי מים\ דיאט ספרייט
בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
לו05/03/2008את לא אוכלת מספיק, אני אכלתי כמות יותר גדולה ורזיתי בלי פעילות גופנית, תעזבי אותך מדיאטה הזאת, זה לא ריאלי, עשיתי 3 חודשים ,ואחרכך היה בא להקיא על הבשר,... וחוץ מזה אני רוצה לטעום הכל בחיים האלה, לא חבל, אם תרצי אני אגיד לך דיאטה אחרת, אורך חיים, אחר, ואני מרגישה מצוין איתו, ...לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי.....
מעיין05/03/2008מה זאת אומרת שאני לא אוכלת מספיק? הרעיון בדיאטה זה לא לאכול פחממות ומזה אני מזה נזהרת....
איזו דיאטה את עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב
לו05/03/2008אבל את עוזבת את אטקינס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורח חיים
לו05/03/2008בת כמה את? עובדת או לומדת, זאת לא דיאטה זה אורח חיים זה מתאים לחיים שלנו, ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים....
מעיין05/03/2008אני בת 30 אמא ל-3 ילדים כרגע בבית עם התינוק בקרוב מתחילה ללמוד.....
אני לא צורכת מוצרי חלב בכלל... שום מוצר חלב שהוא.
אם הדיאטה תתאים לי אני עוזבת את אטקינס.
גובה 1.60 משקל 70.6 עד לפני 3 חודשים שקלתי 77-78* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
לו05/03/2008מעיין, גם לי יש תינוק אז קשה לי לענות מהר, כשהיא תרדם אנחנו נדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלו
לו05/03/2008זה מה זה מצחיק זאת אני לפני תשעה חודשים, בן כמה תינוק,את מניקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורח חיים
לו05/03/2008מאיזה סיבה לא אוכלת חלבי,? תעני כשתוכלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפנתי...
מעיין05/03/2008התינוק שלי בן 8 חודשים.
ואני לא אוכלת חלבי כי אני פשוט לא אוהבת לא את הריח לא את המרקם כלום.... כל מה שקשור לחלב גבינות וכו' מחוץ לתחום אצלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בקושי מניקה
מעיין05/03/2008רק בשביל הכיף. אני בעיקרון רוצה להגיע ל-62 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
לו05/03/2008גם התינ וקת שלי בת 8 חודשים ואני מניקה וזה עזר לי מאוד לרדת במשקל, כי אני מניקה לפי דרישה, הגוף חוזר לעצמו יותר מהר עם הנקה, אז תנסי כן להניק והחלב יחזור, מתי את מתחילה ללמוד? טוב אז התפריט שלי כזה, דרך אגב אני הייתי 70.5 ועכשיו את בשוק אני הייתי בשוק אני שוקלת 55.3 , והנקה הרבה עזרה לי, ויכול להיות שזה לא קשור, אני כל הזמן בפעולה לא יושבת את יודעת עם תינוק קשה לשבת....כל זאת ב8 חודשים... בלי שום דיאטות כסאח, בלי הפרדות ,בלי ויתורים ולא אטקינס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה
מעיין05/03/2008גם אני כל הזמן בתזוזה... כל היום מסדרת את הבית נטפלת בקטן מוציאה את הילדים מהגן וכו' אני יושבת רק בערב.
אני לא מצליחה לרדת בעזרת ההנקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
לו05/03/2008אמרת שאת מניקה בקושי.... טוב תקשיבי לתפריט שלי, אומרים שהנקה שורפת 500 קלוריות, אז תוציאי אותן בדרך אחרת, אוקיי. בבוקר אני אוכלת 2 פרוסות לחם רגיל עם כל מה שאת רוצה, ריבה, ביצה טונה, חומוס וכו', בין בוקר לצהריים 3 שעות, בינהם לאכול ירקות פרות, ויש כוס שתייה,לא משנה איזה, בצהריים מה שאת רוצה בצלחת בינונית, יכול להיות גם מטוגן, פלוס פחמימות לא לחם. אחרי צהריים כלום לא מכניסה לפה, כלום, יש לך שתייה 2 כוסות אני שותה מוגז, ומים לא פרי ולא ירק, נאדה, כמובן מים 8 כוסות, כמובן בארועים אני תמיד אוכלת, אין דיאטות בארועים, ובימי שישי אני אוכלת ערב אצל אמא, אבל משתדלת להגיע לצהריים....וכל היום בתזוזה מפה לשם סתם ממציאה לעצמי עבודות....נשקלת כל בוקר ובהתאם משנה דברים...יש לך משקל? איך היציאות שלך? אם יש שאלות תשאלי בכל מיני מצבים את צריכה להתאים את עצמך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוחת ערב
מעיין06/03/2008מה את אוכלת לארוחת ערב...
במקור את שמנה או רזה? כי אני שמנמונת. תמיד הייתי כזאת המשקל הכי נמוך שהייתי בו הוא 65 וגם זה אחרי דיאטה ארוכה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
לו06/03/2008במקור יש לי נטייה להשמנה, אבל תמיד שמרתי, בצבא עליתי ל68, ואחרי לידה הייתי 64, אין דבר כזה ארוחת ערב רק בארועים ובימי שישי לפעמים, אוכלת יוגורט פלוס כוס שתייה מוגזת אבל בלגימות.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות!
יעלי06/03/2008אל תקשיבי ללו..מה זה אין ארוחת ערב? מאיפה באה השטות הזאת?
את רוצה להגיד לי שאת מרעיבה את גופף בשמך 12 שעות?!(כולל שינה,ברור.).. ושתייה מוגזת זה פשוט לא בריא ומשמין, הימנעי מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלי
לו06/03/2008זאת לא הרעבה את פשוט אוכלת בצהריים ממש ממש טוב....גם מהפחמימות וגם מהחלבונים... וזה כולל גם ארוחת בוקר טובה ותאמיני את לא תחושי רעב עד מחר בבוקר....ולאוכל יש זמן להתעכל עד מחר...זה מניסיון...אחרת לא הייתי מציעה את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ניסיתי את זה
מעיין07/03/2008האם אפשר למשל לאכול בארוחת ערב תפוז או משהו כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)