טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ירדתי יפה בעבר מעבר ל20 ק"ג עכשיו אני כבר לא עושה הליכות בגלל שאוטוטו יהיו גשמים ויעצרו לי את הכל באמצע אז אני לא רוצה סתם להתחיל ולהפסיק באמצע.. ואז אני מוותרת לעצמי, נכנסתי למין לופ כזה הבעיה נראה לי שאני מרגישה שאני בכלא שאני בדיאטה ובא לי לשבור את זה ולהיות כמו כולם לאכול "דברים אסורים"... כמו ילד קטן נהייתי איך יוצאים מזה אני כבר בדיכאון יש לי 10 ק"ג להוריד .. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לי היתה בעיה עם אוכל במשך הרבה שנים. לא משנה מה ניסיתי ועשיתי תמיד האוכל היה סוג של מכשול אצלי ואפילו אפשר להגיד התמכרות. הייתי חייבת מתישהו לעשות לזה סוף אבל לא ידעתי איך. תמיד הייתי חוזרת לאותם מנהגים של פעם ונתקעתי עם המשקל והתסכול והתחלי לפחוד שזה ישאר עליי לנצח. החלטתי שאני חייבת למצוא פתרון ואז חברה סיפרה לי על המכון של תומר סקר. החלטתי לנסות. הלכתי אליו לטיפול הרזיה. וכל ההרגלים נעלמו. אני כבר 3 שנים שומרת על המשקל הנמוך. מומלץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין ספק שאת צריכה לעשות שונוי מחשבתי .לנסות לעבור מלהרגיש שאת מפסידה אלה להרגיש שאת מרוויחה בהרבה מובנים בחיים אם זה במובן האסטטי וכמובן בהיבט הרפואי . את צריכה כל הזמן להזכיר לעצמך את היתרונות בלהיות במשקל נמוך יותר , אולי לעשות לך רשימה . ומנגד להביון שההנאה מאוכל היא רגעית לעומת ההנאה המתמכת בלהיות במשקל נמוך יותר ולהרגיש טוב עם עצמך. כמובן ששינוי כזה לא יקרה ביום אלה זה תהליך .
מכירה את התופעה גם לי היתה אותה הבעיה שלא משנה מה עשיתי לא הצלחתי להפטר מהאחרונים האלה וניסיתי את כל השיטות. דיאטות עם ובלי ספורט. אבל כל הזמן חשבתי על אוכל ובמיוחד על זה ה"אסור" אם זה בורקסים ושוקולדים, עוגות ולחם. כל מה שיש בו בצק "רדף" אחריי במחשבות. הייתי בטוחה שאשאר עם המשקל הזה לנצח. עד שפגשתי חברה שירדה במשקל ועשתה את זה! היא סיפרה לי על הטיפול בגמילה מסוכרים של תומר סקר. הלכתי אליו וסופסוף הצלחתי להפטר מהקילוגרים האחרונים שהיו תקועים שם שנים אני כבר 3 שנים אחרי ושומרת על המשקל
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד