טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני בת 24 ואמא לשתי בנות. אני כרגע ארבעה חודשים לאחר לידה ושוקלת 61 ק"ג וגובהי הוא 152 ס"מ. ניסיתי מגוון דיאטות אך לא הצלחתי לרדת במשקל ואני לא מספיקה להגיע למצב שבו אני עושה פעילות גופנית. אציין שאני מניקה באופן מלא. רציתי לברר לגביי הערכה של רז קל, המלצות, חסרונות ועוד.. יש להם כמוסות גם לנשים מניקות. אני מרגישה הר אדם וקשה לא לעשות דיאטה מבוקרת כיוון שאין לי סדר יום קבוע (לפעמים בבית ולפעמים בלימודים או עבודה) וכמובן שאין לי הרבה זמן על מנת להשקיע בבישולים קלים ודיאטטיים. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בחברה מבטיחים הבטחות ולא מקיימים,נציגות השירות לא יודעות מה תכולת הכדורים ותפקידן רק למכור . אחרי ששילמתי 1300 ש"ח והרבה מיגרנות בגלל השימוש בכדורים אף אחד לא היה מוכן לדבר איתי. סכנת נפשות,שומר נפשו ירחק !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שרית, לא קיימות כמוסות טביעות שמסעייות להוריד את השומן בגוף. לדעתי אם כמוסות מצליחות להוריד משקל, גורמות להורדה לא משומן אלה מנוזלים על ידי מרכיבים שלשלים ומשתנים וכמובן אסור להוריד משקל בצורה כזאת. גם לא עוזר וזה לא המטרה. בברכה,
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים