באופן כללי מאוד את צריכה לאכול הרבה סלט (בכל ארוחה) עם כמה שיותר ירקות ועם כפית אחת של שמן ולא יותר. פחממות שעדיף שתצרכי אותן מדגנים מלאים כמו אורז מלא, כוסמת, בורגול, קינואה, פסטה מלאה (אל תאכלי אורז לבן או פסטה רגילה ולחם לבן וכאלה, לחם מקמח מלא זה מעולה, אך לא בהגשמה) בעיקרון את אמורה לאכול בכל ארוחה פחממות, בבוקר תאכלי 2 פרוסות לחם מקמח מלא, בצהריים ספל של דגנים מלאים אחרי שהם מבושלים (מה שכתבתי למעלה אורז מלא, כוסמת וכו׳) ובערב כוס אחת של דגנים מלאים. חלבונים מאוד חשוב, תאכלי בצהריים ובערב אם זה עוף או קטניות (אני צמחוני אז אני אוכל רק קטניות וזה מדהים ומאוד מאוד בריא!) דוגמאות לקטניות: שעועית לבנה, עדשים מכל הסוגים, מאש, אפונה גרגירי חומוס וכו׳ ותאכלי אותם בכמות כמו הפחממות (ספל שלם בצהריים וכוס אחת בערב). לגבי פירות: 3 פירות ביום, בוקר צהריים וערב, חשוב מאוד שתאכלי את הפירות בין הארוחות (שעתיים אחרי ארוחת הבוקר, שעתיים אחרי ארוחת הצהריים ושעתיים אחרי ארוחת הערב) ועם הפירות תאכלי גם זרעים, כלומר תאכלי ביחד עם הפירות גם אגוזים או שקדים, לדוגמא בכל פעם שתאכלי פרי תאכלי גם 5 אגוזים או 5 שקדים (יצא לך לאכול בסך הכל 15 אגוזים ושקדים ביום). כל מה שכתבתי הם רק דוגמאות לאבות המזון הבסיסיים והחשובים ביותר, כמובן שלא התכוונתי שתאכלי בארוחות רק חלבונים ופחממות, תשלבי עוד דברים שאת אוהבת, אבל סלט פחממות וחלבונים הם הבסיס לכל ארוחה. תשתי הרבה מים, אל תגזימי בכמויות של השמן ותמנעי כמה שאפשר ממאכלים מקמח לבן ומממתקים. תה עם סוכר זה ממש לא נורא, כפית סוכר מכילה רק 20 קלוריות.. בעיקרון יש עוד כמה דברים שתצטרכי לשלב, אבל בגדול זה מה שחשוב, כמובן שמעט גבינות ומעט ביצים למרות שאני ממש נמנע ממאכלים מהחי מסיבות בריאותיות ומוסריות. שיהיה בהצלחה ודרך אגב את ממש רזה לפי המשקל, אבל תעשי מה שאת מאמינה בו (: