כמה קלוריות צריך לאכול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות צריך לאכול?
    שרון
    07/03/2008

06.03.08 16:55

הי אני בת 16 וחצי גובהי הוא 166 ואני שוקלת בין60 ל59 רציתי לדעת כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום כדי להיות בריאה ולהישאר עחל המשקל הנוכחי והכי חשןוב כמה קלוריות אני צריכה לאכול כדי לרדת במשקל כחצי קילו עד קילו בשבוע בצורה בריאה אם אפשר אדמח מאוד לקבל דוגמא של תפריט שמכיל את הקלוריות ליריעדה במשקלך תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה קלוריות צריך לאכול?

הוספת תגובה

• תשובה.

יעלי
    07/03/2008

בסביבות ה1400 קל' ביום+ פעילות גופנית.
    **הBMR שלך הוא בערך 1400 קל'..וזה עוד בלי ספורט, אם תצרכי כמות קל' זו ותוסיפי ספורט ותאכלי נכון תורידי בקצב טב.
    **יש לציין שאת כבר רזה ואין לך סיבה להוריד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה קלוריות לאכול

מוניקה קרן
    10/03/2008

שלום שרון,

כדי לשמור על משקלך עלייך לאכול כ- 1850-2000 קלוריות, תלוי עד כמה את פעילה גופנית.
    כדי לרדת במשקל, איני ממליצה על פחות מ-1400-1500 קלוריות ליום בשילוב עם פעילות גופנית, לפחות 4 פעמים בשבוע.

חשוב שהתפריט יהיה מגוון. יכלול את כל רכיבי התזונה: דגנים (רצוי מלאים), מוצרי חלב עד 5%, ירקות, פירות, קטניות, דגים, בשר ושמנים מן הצומח.
    רצוי להמעיט באכילת מזון מטוגן, חטיפים וממתקים.
    כדאי להימנע משתייה ממותקת (כולל מיצי פרי). לשתות לפחות 10 כוסות מים.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו