טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום קוראים לי שרונה אני בת 15 ואני ממש ממש ממש מיואשת כבר אני מבקשת ממכם לעזור לי אני שוקלת 70+ והגובה שלי הוא 1.70 ניסיתי על דעת עצמי דיאטות וכל פעם מחדש נשברתי...): אני באמת כבר מיואשת ולפעמים בגלל שאני כבר לא יודעת מה לעשות אני טורפת כל מה שאני רואה אם זה חבילות שוקולד ובורסים ועוגות ושתיות מוגזות.... ה=כ=ל נירשמתי לפני מס' חודשים חמכון כושר וגם.. באמצע נשברתי לצערי, יש לי אירוע משפחתי בחודש 5 ואני כ"כ רוצה לרדת למשקל 55 עד עז. בבקשה ממכם תנו לי טיפים ועצות... ואני רוצה לשאור שאלה.. האם לדעתם תוך חודשיים ניתן להוריד 10 קילו??? אני יודה לכם מקרב לב אם תעזרו לי.. בבקשה מכם...
תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תיראי אני כבר יכולה להגיד לך מידע כללי שלרדת תוך חודשים או לא יודעת כמה 10 קילו זה לא יקרהוזה לא טוב!, מה שכן תתחילי ב 3 קילו בשבועים תנסי לוהוריד את כל המתוקים ללכת לחדר כושר 4 פעמים לפחות בשבוע ולאכול מ-ס-ו-ד-ר .
אני מבטיחה לך שככה את תרגיעי ליעד שלך רק בצורה בריאה יותר ולא במהירות את לא רוצה לעלות הכול אחר"כ פי שתיים.
מאחלת לך המון בהצלחה איילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי, קודם כל אני וכמו כולם מכירים את ההתקפים והשבירות האלו בדיאטות. מה שכן אני יכולה להגיד לך זה שאל תעשי דיאטה. פשוט תאכלי בריא ומסודר. ברגע שתגידי לעצמך שזה אסור וזה אסור בסופו של דבר את תישברי כמו שקורה לך עכשיו וחבל..הייתי ממליצה לך ללכת לדיאטנית שתרכיב לך תפריט שתוכלי להתמיד איתו לעשות ספורט 3-4 פעמים בשבוע הליכה מהירה. בקשר לאירוע שלך את תוכלי לרדת במשקל אם תקחי את ההמלצה שהבאתי לך. כמה תרדי אני לא יכולה להגיד לך אבל בטוח שאם תתמידי את תרדי. עוד משהו..באכילה נכונה אפשר לאכול ה=כ=ל! תכניסו לראש כולם! אפשר הכל אבל במידה! אפשר להתפנק פעם בשבוע על ארוחה שאת מאוד אוהבת! ואם בא לך משהו טעים תאכלי ממנו אבל במידה. תתחלקי עם אחים או חברות! מקווה שעזרתי אם את צריכה עוד משהו תגידי =]
הייתי שמחה לשמוע איזה תפריט הרכבת לעצמך ואשמח אם תירשמי לי מה את אוכלת. אומנם אני לא אחת מהמומחים פה אבל יש לי ניסיון עם הנושא ואני יוכל להגיד לך פחות או יותר אם התפריט מאוזן. יום נעים !
רק עם כוח רצון ובאמת שזה יבוא מפנים, ובלי רגשות אשם, חרדות, אכזבות, כעס ברוגע בהתמדה כמו שאנונימית אמרה כך תעשי תזונה נכונה + פעילות גופנית והרבה שמחה צחוק וחיוכים.
מאלת לך המון בהצלחה!! ואני כאן תמיד..
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד