טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 24 הגובה שלי 1.70 ואני שוקלת 65 ק"ג. לפני שנתיים וחצי התחילו אצלי הפרעות אכילה.זה התחיל עם אנורקסיה שנמשכה עד שהגעתי למשקל 45 ,לא היה לי מחזור חצי שנה ובקיצור כל התופעות שנלוות למחלה.לאחר מכן התחילה תקופה של בולימיה שבמהלכה השמנתי.התקופה של הבולימיה הסתיימה לפני חצי שנה. מאז אני אוכלת בריא! היתי רוצה אבל לרדת 5 קילו לפחות ואני לא מצליחה. עשיתי עפילו בדיקת RMR במכון וינגייט שיצאה נורמלית ,שהגוף שלי שורף במנוחה 1350 קלוריות ולפי הנתונים האלה ניסיתי לנהל את התזונה שלי, אני כבר 4 חודשים לא אוכלת יותר מ1350 קלוריות ביום אבל אין שינוי במשקל בכלל. אני מבינה שזה כנראה תוצאה של ההפרעות אכילה שהיו לי אבל היתי רוצה לדעת , האם יש אפשרות לעשות משהו? או שאני כבר אף פעם לא ארזה?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תפסיקי לספור את הקלוריות ותנסי לאכול 3 ארוחות מסודרות עיקריות ו2 ארוחות ביניים כאשר את עושה הפסקה של שעתיים וחצי בין כל הארוחות, לפחות. תכניסי מאכלים בריאים לארוחות בלי הרבה שומנים וכמות פחמימות לא מוגזמת, להשתדל לשלב חלבונים (הם עוזרים לירידה במשקל) וחשוב ביותר לשתות מים לפחות ליטר וחצי עד שניים,ופעילות גופנית. להתחיל מהליכה רגילה, עלייה במדרגות לזמנים קצרים, אפשר גם זמנים קצרים כמה פעמים ביום ( זה מצטבר) פשוט תתחילי לדאוג לאכול הנכון שיכנס לגוף מבלי להטריד את עצמך בדיאטה- הירידה תגיעה עם הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד