שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שחר
    14/01/2013

אנילא מבינה למה אומרים לאכול ירקות ללא הגבלה.
    כי ת'כלס גם בירקות יש קלוריות לא?
    לא הרבה אבל יש.ואם אני יאכל את זה ללא הגבלה סביר להניח שאני ייעלה כמה גרמים.
    אז אפשר לאכול ללא הגבלה במשך היום אם נגיד אני רעבה עד לארוחה הבאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לשחר לגבי הירקות

דונלד טרמפ
    14/01/2013

לירקות יש ערך קלורי זניח ביותר לעומת כל סוג מזון אחר, מעבר לכך הירקות והפירות מזרזים את קצב חילוף החומרים, מזינים את הגוף בהרבה מאוד תכונות מדהימות ועושים רק טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה גם ממנהלי הפורום

שחר
    16/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

אהרון רזון
    17/01/2013

בכל מזון יש קלוריות, כולל בירקות אבל בכמות קטנה יחסית למאכלים אחרים. אפשר לאכול את רוב הירקות כמעט ללא הגבלה מתוך הנחה שזה בא על חשבון מאכלים בעלי צפיפות קלורית גבוהה יותר, כלומר אם אוכלים יותר ירקות, אוכלים פחות דברים עתירי קלוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו