טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום .. אני כבר חודשיים בערך בדיאטה. הורדתי קרוב ל- 7 קילו .. בשבוע האחרון התחלתי לעבוד בעבודה פיזית, אין שמה ארוחות אני לוקח מהבית אוכל. יש לי 2 הפסקות במהלך היום ..
בבוקר - לפני שאני הולך לעבודה אני אוכל 3 פרוסות לחם קל עם קוטג ושותה נס עם כפית סוכר. בהפסקה הראשונה בעבודה - סביבות השעה 10 ככה .. אני אוכל לחמניה מקמח מלא עם טונה וסלט .. וכמה זיתים ושותה מים. בהפסקה השנייה - אני אוכל לחמניה מקמח מלא או 4 פרוסות לחם קל עם ממרח נוטלה (לא הרבה ממרח) ..
האוכל לא משביע אותי. אני מצליח להחזיק מעמד בעבודה עד שאני חוזר לבית בשעה 6 בערב. אבל כשאני מגיע לבית אני אוכל הרבה הרבה, אני שוכח שאני בדיאטה.
מה אני יכול לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, אם אתה עובד פיזית וחוזר רק ב-18.00, הגיוני שתהיה רעב מאוד בערב. עליך להביא לצהריים במקום הלחם עם נוטלה, 2 פרוסות לחם מלא עם משהו יותר קונסיסטנטי כמו גבינה צפתית, ביצה וסלט ירקות גדול . בנוסף תאכל עוד ארוחת ביניים קטנה אחר הצהריים. כך תגיע הביתה ותאכל את הארוחה העיקרית בנחת.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי ערב טוב מה שלומך ? אני יכולה להגיד לך בוודאות שיש תוסף תזונה שיכול לעזור לך ויתן לך תחושה של שובע מדהימה כמובן שהכול טבעי ובאישור משרד הבריאות זה מורכב מצמחים סיניים טבעיים שמפרקים שומן טרנס ולכן השומן הופך לאנרגיה זמינה ממליצה לך לנסות 123 דיאט חני שטיגליץ מאמנת אישית בתזונה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד