טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אוכל בשר, עוף וגבינות, שותה הרבה חלב ומקפיד לאכות תזונה בריאה ולהתאמן. הבעיה היא שלאחרונה קראתי מאמרים וראיתי הרצאות שנעשו על ידי רופאים ופרופסורים שמראים באופן חד משמעי על הנזקים שנגרמים ועל התחלואה הגבוהה שנגרמת על ידי המאכלים האלו. זה פשוט מוכח על ידי מחקרים עצומים והוכחות שהם חד משמעיים נגד בשר, עוף, חלב וביצים ובעד מזונות מהצומח. זה גרם לי לבלבול ולהרגשה שעד היום אכלתי ושתיתי מזונות שהם פשוט לא בריאים בלשון המעטה לגוף שלי וגורמים למחלות נוראיות ולמגוון דברים רעים לגוף. השאלה שלי היא האם זה כל כך נוראי? והאם כדאי לי לעבור להיות צמחוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים