טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 30 ואני אחרי שתי לידות. אני עושה דיאטה של 1500 קלוריות ומתאמנת 3 פעמים בשבוע לפחות ולא מצליחה לרדת במשקל ואף עליתי בשבוע וחצי האחרונים בקילו. ( אני 1.73 משקל 68.4 כעת). מה אפשר לעשות, זה מייאש להתעמל כל כך הרבה ולעשות דיאטה ורק לעלות במשקל. האם עלייה במשקל יכולה לנבוע מחוסר שינה ? לצערי בגלל הילדה הקטנה אני קמה הרבה בלילה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיאטה מאוזנת ונכונה מבוססת גם על האיזון בין פחמימות ,חלבונים ושומנים ולא רק על קלוריות. סביר להניח שהדיאטה שאת עושה פשוט אינה מתאימה לך או מביחנת איכות או מבחינת כמות המזון או שניהם . כמובן שחןסר שינה יכול להשפיע אבל אם תעשי דיאטה מאוזנת המותאמת לך כמובן ע"י יעוץ מקצועי אני בטוחה שתצליחי לרדת על אף חוסר השינה שמקשה עלייך. כמובן תנסי לשים לב האם אולי את אוכל תבלילה בגלל שאת ערה בלילות? או אולי אוכלת יותר בימים שאת מתאמנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בגלל ציפוף מסת השריר הוא הופך להיות כבד יותר (ויותר בריא) אבל נפח הגוף ירד בהדרגה. לפיכך תעזבי את המשקל הוא לרוב מרמה. שימי לב לנפח הגוף שיורד בהדרגה . אכלי גרעינים שחורים עם הקליפה, אבל תלעסי טוב טוב עד שהגרעין יתפרק לגמרי בפה לפני הבליעה. התוצאה בערך 22-30 גרעינים לשעה שזה אומר 12-15 קלוריות בסה"כ. יתן לך תחושת אי רעב (לא שובע) דהיינו ידחק את תחושת הרעב ויסייע לך לצמצם כמות המזון היומית.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד