טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 23, גובהי 166 ושוקלת 51... עוסקת בספורט 3 פעמים בערך בשבוע- ריצות של 10 ק"מ כל פעם בבוקר כשאני קמה אני אוכלת 2 פרוסות לחם עם קוטג' וחצי עגבניה יוצאת לרוץ חוזרת ואוכלת פרי, בדרך כלל תפוח בצהריים מנת עוף/בשר/טונה ופחמימה- תפוח אדמה בינוני או כמה כפות אורז.. לפעמים עם מג'דרה אחרי הצהריים אוכלת יוגורט 1.5% עם בננה בערב 2 פריכיות אורז עם קוטג', קצת גבינה לבנה ובולגרית בצלחת, חצי עגבניה, חצי גזר ומלפפון בין לבין מנסה להמנע מלאכול שטויות אבל לפעמים "חוטאת" ויוצא שאני מנשנשת קצת בייגלה ואיזה 2-3 קוביות שוקולד מריר האם זה בריא? יש מקום לשינויים ושיפורים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כול, ברכות על הריצות. יש לי הערכה מיוחדת לרצים, כי גם אני רץ למרחקים ארוכים כולל מרתון. אני מציע לך פעמיים בשבוע גם פעילות אנאירובית, זאת משתלבת היטב עם הריצה ותורמת משמעותית לעיצוב הגוף. התזונה שלך בריאה ומאוזנת. הייתי אוכל יותר ירקות. הוסיפי לצהריים גם סלט ירקות מכל הצבעים עם שמן זית\אבוקדו\טחינה. הלחם והאורז עדיפים מלאים. את הפרי צריך לאכול מייד אחרי הריצה, ותוך שעה או קצת יותר מהריצה יש לאכול ארוחה שמשלבת פחמימות וחלבון. עם הנתונים שלך מותר "לחטוא" מידי פעם, כולנו עושים את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד