עזרה מהמומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה מהמומחים
    רותם
    11/03/2008

יש לי אירוע גדול בעוד כחודש ואני מעוניניית להוריד בערך 4 ק"ג עד האירוע. האם תוכלו לתת לי תפריט ופ"ג שאוכל לעשות כדי לרדת 4 ק"ג בחודש?
    פרטים
    גיל 17
    גובה 1.70
    משקל 58
    יש לי אפשרות לאכול ארוחת צהריים רק ב16:00.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה מהמומחים

הוספת תגובה

• שלום רותם

ד''ר רוני חרמון
    14/03/2008

את צריכה לחשב את כמות הקלוריות היומית שלך לצורך השמירה על המשקל לפי הנוסחה של משקל כפול 24 כפול 0.9 ולאכול קצת פחות מכך . לשתות 15-20 כוסות מים ולהתעמל פעמיים בשבוע בכול פעם שעה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה....

:))
    14/03/2008

היי ד"ר חרמון...

זה לא משנה אבל מה המשקל ביחס לגובה??

אם אני שוקלת 43 זה אומר שאני צריכה לאכול 900 קלוריות?? זה מעט יחסית, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אמוש

ד''ר רוני חרמון
    16/03/2008

יש כמה חישובים לגבי פרמטרים שונים. המשקל הוא ביחס לגובה. צריכת הקלוריות היומית היא ביחס למשקל. BMI מתיחס גם למשקל וגם לגובה. סקלות רפואיות מתיחסות לגובה מין משקל . ויש עוד שיטת מדידה וקריטריונים תלוי מה רוצים למדוד. בכול מקרה אם את שוקלת 43 קילו משקלך באמת נמוך ורצוי להעלות אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו