דיאטת אורז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת אורז
    משה
    13/02/2013

אני עושה דיאטה הנקראת "דיאטת אורז" ובה אני אוכל אורז כל היום כמה שבא לך, אך ורק אורז (אני לא אוכל פירות וירקות בכלל ולכן אני מוותר עליהם)

זה קצת יבש לי ומעצבן אבל כרגע אני שורד את זה..

השאלה שלי היא כזאת : האם יש אפשרות להוסיף תירס לאורז? ככה זה יהיה יותר טעים לי לפחות ... או שזה ייפגע לי בדיאטה ובמקרה כזה אני אוותר על התענוג .

(חשוב לציין כי אני עושה את הדיאטה לא למען ניקוי הגוף או בעיות בריאותיות, אני עושה את הדיאטה על מנת לרדת במשקל)

תודה לעוזרים :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת אורז

הוספת תגובה

• דיאטת אורז - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    14/02/2013

אני מציעה לך להימנע מהדיאטה הזו אשר חסרה בויטמינים ומינרלים ואינה מאוזנת כלל!
    מציעה לך לגשת לדיאטנית /טן ולעשות תפריט מאוזן ובריא שיורד אותך במשקל וכמובן שתוכל לשמור על המשקל שתשיג לאורך זמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסוף נראה אותך ב Yes Docu

Harel
    15/02/2013

דיאטת אורז, מי המציא את השטויות האלו?
    אנשים חסרי ידע כמוך הם הסיבה לאנורקסיה או מאידך למשקל עודף גבוה.
    קצת לקרוא על הנושא העצום הזה שנקרא תזונה, אנחנו לא מכוניות שצריכות דלק כדי לנסוע, אנחנו צריכים הרבה יותר כדי להיות בריאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו