טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני 8 חודשים לאחר לידה שניה, ומאז הלידה הזו אני לא מצליחה לחזור לעצמי. יש לי בעיה שאני תמיד צריכה שיהיה לי משהו בפה, ומאוד מאוד אוהבת מתוקים. רציתי לדעת איך ניתן לעשות דיאטה בצורה כזו שאני לא אחשוב כל הזמן על אוכל, ובמיוחד שאני לא אחשוב כל הזמן על שוקולד? מאוד חשוב לי לחזור לגזרה, ולהצליח לאכול בריא לאורך זמן - לשמור על זה גם לאחר שאני ארד, ולא רק בזמן הדיאטה. הגובה שלי הוא 1.73 מ', משקל - לא יודעת בדיוק אבל בערך 58-60 קילו. אני יודעת שזה נחשב משקל נורמלי ביחס לגובה, אבל יש לי בטן כמו של הריון.. ): ואני מאוד רוצה להוריד אותה חזרה למימדים נורמליים..
תודה רבה מראש, יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הייי יפעת על מנת שתוכלי פחות מתוקים ותרצי כל הזמן לנשנש את צריכה להקפיד על ארוחות מסודרות כלומר 3 ארוחות עיקריות ו- 2 ארוחות ביניים בצורה כזו רמות הסוכר שלך יהיו יותר מאוזנות ,בהנחה שאת אוכלת ארוחות מזינות המכילות פחמימה חלבון וירק בכמויות המתאימות וכך תרגישי פחות רעב ורצון לנשנש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תלוי כמה זמן יש לך בין הארוחות העיקריות בדרך כלל בבוקר אין מרווח גדול אז אפשר ארוחת ביניין קטנה כמו פרי או יוגורט . ארוחת בינייםן גדולה יותר אחר הצהריים למשל יכול להיות סנביץ מלחם קל , פרי +יוגורט ...
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים