תת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת משקל
    שוקי
    12/03/2008

שלום רב..
    בכל תקופת ההתבגרות שלי הייתי בתת משקל ורק בגיל 18 כאשר אני בגובה 1.80 משקל 55 ניגשתי לדיאטנית על מנת לפתור את הבעיה

בשנה וחצי האחרונה אני מתאמן קבוע בחדר כושר בניתי מסת שריר מכובדת וכיום אני שוקל 75 קילו
    אבל עדיין מפריע לי קצת היקף הכתפיים והמותניים וגם קצת הרגליים מקומות שונים שלא ממש התפתחו בתקופה האחרונה שלא כמו שריר היד קדמית שריר הירך שריר החזה וכו'
    האם זו יותר בעיה של התפתחות ואין ממש מה לעשות עם זה או האם זה בכל זאת גודל כמו שאר הגוף רק בקצב איטי יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת משקל

הוספת תגובה

• ,,תת משקל

רחל גרנות
    12/03/2008

שלום לך,

למרות מה שנדמה לאנשים, זה לא פשוט לעלות במשקל (הכונה לאנשים עם חילוף חומרים כמו שלך). ברור לך, שברגע זה המונים מקנאים בך וכועסים עליך. לרוב האנשים אין ,כמובן, בעיה לעלות במשקל, במיוחד אלה שבאים אלי ולשכמותי. אולם, ראית שגם אתה הצלחת לעלות במשקל וכיום אתה כבר שוקל 75 ק"ג. אתה אמנם רזה גם היום והיית רוצה לעלות עוד קצת, אבל איפה זה לעומת 55 הק"ג בהתבגרותך.
    כפי שאתה רואה, זה תתהליך שלוקח זמן וסבלנות. המשך בפעילות, תזונה שמתאימה לך ולסוג הפעילות ותראה תוצאות.
    המשך הצלחה,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו