ירידה מוזרה במשקל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה מוזרה במשקל?
    גלי
    16/02/2013

שלום רב,
    בשנה האחרונה העלתי 5 קילו. פניתי לדיאטנית שבנתה לי תפריט במטרה להוריד את הקילוגרמים העודפים שהעלתי ובכללי לסגל אורח חיים בריא יותר מבחינת התזונה. התפריט שהדיאטנית בנתה באמת בסדר, אני לא מרגישה רעב במהלך היום ובהחלט אוכלת יותר בריא. עברו שבועיים מאז התחלתי את התפריט החדש ומשהו מאוד מוזר קורה מבחינת המשקל. בשבוע הראשון הורדתי קילו וחצי! שזה המון ואילו בשבוע השני הורדתי אולי 200 גרם...
    איזו מין ירידה מוזרה זאת במשקל? האם זה אומר שהגוף לאחר שבוע של תפריט שונה פתאום נעצר ועכשיו ייקח לי הרבה מאוד זמן להוריד עוד 4 קילו שאני רוצה? איך שוברים את המחסום הזה כשהגוף נעצר ככה?
    יש לציין שאני לא עושה פעילות גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה מוזרה במשקל?

הוספת תגובה

• ירידה מוזרה במשקל? - תגובה

אהרון רזון
    17/02/2013

הירידה לא מוזרה. בהתחלה יורדים יותר בגלל איבוד מזורז לש נוזלים. בהמשך, הירידה מתמתנת או אפילו נעצרת זמנית. בהנחה שהדיאטה מתאימה לך ותוסיפי גם פעילות גופנית סדירה, יש לצפות לחידוש הירידה. בהתחשב בעודף המתון, הקצב הנכון הוא חצי קילו בממוצה בשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו