טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התחלתי דיאטה לפני חודשיים בערך , עד כה הורדתי 10 קילו
בתחילת הדיאטה הייתי אוכל 3 ארוחות ביום : 2 פרוסות לחם קל בצהריים איזה מנה חמה כמו עוף ואורז ובערב עוד 2 פרוסות לחם
בזמן האחרון אני רואה שאני מוריד רק בן חצי קילו ל קילו כל שבוע אז התחלתי לאכול 2 ארוחות ביום : בבוקר לא אוכל עד שעה 13:00-14:00 ואז אני אוכל 2 פרוסות לחם קל ובשעה 17:00-18:00 אני אוכל מנה חמה לדוגמא עוף ואורז ואז ב 21:00-22:00 אני אוכל מעדן 0% שומן
הרבה אמרו לי שזה לא טוב כי הגוף שלי לא אוכל הרבה זמן ואחרי שאני יוריד את כל המשקל ואני יחזור ל 3 ארוחות אז אני ישמין כפול , עכשיו הייתי רוצה לדעת האם זה תפריט טוב בשבילי
(אני בן 17 , שוקל 89 גובה 1.71 בערך! לא נמדדתי הרבה זמן ..)
ד"א חשבתי על תפריט חדש : בבוקר 2 פרוסות לחם קל בצהריים מנה חמה לדוגמא אורז ועוף ובערב קערת סלט לאחר אימון
מה אתם אומרים ?
ועוד שאלה .. יש משהו שאני יוכל להחליף את ה-2 פרוסות לחם קל הזה? כי אני רוצה להוריד אותם למרות שזה קל זה משמין .. :[
תודה , אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עד עתה התקדמת מאוד יפה אבל הבעיה היא שאינך עושה את הדיאטה בצורה נכונה ובריאה ולאורך זמן זה לא יצליח. בכדי לתקן את הדבר אתה צריך לדעת כמה קלוריות ליום הגוף שלך צריך בכדי לשמור על משקלו ולאכול קצת פחות מכך לפי הנוסחה של משקל כפול 24 . זה יתן לך את הבסיס לספירת הקלוריות היומית. בנוסף חשוב לאכול מספר ארוחות במשך היום ולא לצמצם בכך וזה לא קשור למשמין יותר או פחות. אתה חייב לשתות 20 כוסות מים ליום. תשתדל לחלק את הקלוריות מכול אבות המזון, ומפחמימות תשתדל לאכול את המורכבות שבהם . אורז זה טוב. בהצלחה. תמשיך כך לאורך זמן זה ישתלם לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים