קמטים אחרי דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמטים אחרי דיאטה
    יפעת
    21/04/2013

יש לי שאלה שמציקה לי ואשמח להתייעץ. אני בת 43, הורדתי בשנתיים האחרונות 12 ק"ג. לאורך על הדיאטה הקפדתי על פעילות גופנית (פילאטיס והליכות) והגוף שלי התחטב אבל עור הפנים נהיה רפוי וזה מציק לי מאוד. מה אפשר לעשות במקרה כזה? אני ממש לא רוצה לעשות מתיחת פנים אבל יש הבדל מאוד גדול בין המראה של הגוף למראה של הפנים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמטים אחרי דיאטה

הוספת תגובה

• קמטים אחרי דיאטה - תגובה

אהרון רזון
    21/04/2013

להרזיה, גם אם נעשתה בדרך הנכונה, יש גם חסרונות, וזה הבולט שביניהם לגבי רובינו.
    אם איכות העור טובה, יש סיכוי שתוך מספר חודשים יהיה שיפור מסויים. בכל מקרה מומלצת תזונה מאוזנת ומגוונת על מנת לקבל את הוויטמינים והמינרלים רלוונטיים לשיפור העור:
    ויטמין A: פירות וירקות כתומים, כבד, ביצים
    ויטמין C: פילפל אדום, קיווי, פירות הדר, תותים
    ויטמין E: שמן נבט חיטה, שמן חמניות, אגוזים, שקדים, בוטנים, אבוקדו, זרעים
    כרום: בשר, דגנים מלאים, מוצרי חלב
    סלניום: אגוזי ברזיל, כבד, דגים, זרעים, חלמון ביצה
    חומצות שומן בלתי רוויות: דגי מים קרים כמו סלמון (אומגה 3), שמן זית, זרעים, אבוקדו, טחינה

יש לשתות מספיק מים ולהמנע או לצמצם צריכת אלכוהול, קפאין, משקאות קלים (כולל דייאט), חמאה, מרגרינה, מאכלים משומרים ומתועשים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים לאחר דיאטה

יפעת
    22/04/2013

תודה רבה על התשובות! אני מקפידה על תפריט מאוד מאוזן ומגוון ומשתדלת שלא להרבות בצריכת מוצרי חלב ומוצרים מעובדים. האם מניסיונך בוטוקס יכול להועיל במקרה כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים לאחר דיאטה - תגובה

אהרון רזון
    22/04/2013

1. אני לא שייך לאסכולה שמתנגדת למוצרי חלב, אלא בין אלה שמודעים לערך התזונתי הרב שלהם, בראש ובראשונה סידן זמין וספיג. אכן, נטורופתים וטבעוניים מטיפים נגד
    מוצרי חלב (ונגד כל מזון מן החי), כולל השפעתם כביכול שלילית על העור, אבל הם במיעוט בקרב אנשי הרפואה ותזונה.
    2. אין לי ידע מקצועי בסוגייה, אך קראתי לאחרונה על תקלות ובכלל בעיות בריאותיות הקשורות בשימוש בבוטוקס. כדאי להוועץ גם ברופא עור שאיננו בעל עניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו