שילוב דיאטה והמלצות של גאסטרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב דיאטה והמלצות של גאסטרו
    ליה
    28/04/2013

שלום
    רציתי לדעת אם אני מקבלת הפניה לרופא דיאטני מרופא גאסטרו כתוצאה מבעיות במערכת העיקול ומטרה שלי היא להתאים תפריט אוכל אישי בהתאם לבעיה, האם אני צריכה לפנות לרופא דיאטני מסוים עם התמחות מיוחדת או כל רופא דיאטני יכול לענות על זה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדעתי

יעל
    28/04/2013

כל דיאטנית יכולה לעזור לך. אני באופן אישי, פשוט העדפתי נטורופתית (יש לך אופציה לתאם פגישה דרך קופ"ח או באופן פרטי), היו לי גם בעיות במערכת העיכול שסבלתי מהן תקופה מאוד ארוכה. האמת שהיא שנתה לי לגמרי את התזונה (זה היה קשה מאוד בהתחלה אבל אח"כ כבר רואים תוצאות וזה כיף גדול!) , המליצה לי לקחת באופן קבוע את הגולד פייבר של סופהרב שאלו סיבים תזונתיים שגם טובים לדיאטה וגם עוזרים מאוד בבעיות במערכת העיכול, אני כבר כמה חודשים שומרת על תפריט מאוזן ובריא ונפרדת לשלום מהקילוגרמים המותרים ובנוסף מרגישה קלילה ועירנית!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב דיאטה והמלצות של גאסטרו - תגובה

אהרון רזון
    28/04/2013

בד"כ מקבלים הפניה לא לרופא, אלא לדיאטנית קלינית מנוסה, בין היתר גם בתזונה מתאימה לבעיות במערכת העיכול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב דיאטה והמלצות של גאסטרו

ליה
    28/04/2013

שלום
    בהמשך לשאלה קודמת, כמו שאמרתי אני כן קיבלתי הפניה לדיאטנית קלינית והשאלה שלי האם אני יכולה לפנות לכל דיאטנית קלינית או שצריך לפנות לדיאטנית קלינית עם התמחות מסוימת ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב דיאטה והמלצות של גאסטרו - תגובה

אהרון רזון
    28/04/2013

לכל דיאטנית קלינית יש התמחות בבעיות גסטרו. עוד לפני הפגישה הראשונה, אפשר לברר לגבי נסיונה והצלחותיה בטיפול בבעיה הספציפית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו