טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אחרי שחרור מהצבא וכדי לחזור למוטב אני עושה דיאטה כבר למעלה מ3 שבועות. בשבוע הראשון ירדתי 1.8 קג ומאז לא ירדתי גרם..! -אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע אימון של כמעט שעה בסטפר ובנוסף עושה תרגילי כוח 3 פעמים בשבוע לאחר האימון. -אני מקפידה לאכול ארוחות קצובות,מסודרות ומאוזנות-פחמימה וחלבון דיאטטיים כמובן, רק קמח מלא, בלי מטוגנים, שותה הרבה מים אוכלת 5 ירקות ביום ובכללי מאוד מקפידה על תזונה בריאה. -אני ישנה 9 שעות בלילה בממוצע ולא אוכלת בחוץ. לכן לא נראה לי שיש סיבה לכך שאני לא רואה בכלל תוצאות... מאוד מתסכל! אין לי מושג איך להמשיך מכאן....
אשמח לייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בבוקר אני אוכלת לחם קל עם דבש ויוגורט אחד וקפה עם חלב סויה בצהריים מאתיים גרם בשר רזה/דג עם שתי כפות פחמימה מלאה וירק מבושל ארוחת ביניים פרי בערב סלט עם טונה/ביצה קשה ומעט שמן זית בממוצע 12 כוסות מים ביום ו2 כוסות תה
זהו תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התפריט נראה בסדר, אך בכל זאת אציע כמה שינויים שייתכן יגרמו לחידוש ההרזיה. נסי לשנות את דפוס ארוחת הבוקר: סלט מגוון גדול עם גבינה צפתית 5% ו\או ביצה קשה. אם את מרגישה צורך, אפשר גם פרוסת לחם, אבל ללא דבש. את היוגורט השאירי לארוחת ביניים. ארוחת צהריים: סלט גדול כמנה ראשונה. וותרי על הפחמימה. (גם הירקות הם פחמימות אבל בריכוז נמוך יותר). ארוחת ערב: ביצה רק אם לא אכלת בבוקר. רצוי לוותר על קפה, והתרגלי לשתות תה לא ממותק או עם מינימום סוכר.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים