מה ידוע לכם על דיאטת HCG?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ידוע לכם על דיאטת HCG?
    שי
    30/04/2013

שמעתי בזמן האחרון על הדיאטה הזאת שנקראת HCG ושמזריקים בה משהו או מרססים בה משהו על הגוף וזה גורם להרזיה?

באתר הזה אפילו כתוב שאפשר להרזות כמעט חצי קילו ביום:

אני לא שואל כי אני רוצה להשתמש בזה (ממש לא, אני ספורטאי ואני לא מאמין ב"כדור הקסם" שבולעים פעם אחת ומקבלים מה שרוצים), פשוט מעניין אותי לדעת דיעה מקצועית על זה, כי זה נשמע לי ממש כמו סטרואידים רק שעובדים הפוך...

כמובן שהחברה שעשתה ומוכרת את זה תגיד שזה בסדר וזה טבעי וכל השטויות האלו, אבל האם זה נכון? זה באמת עוזר? זה באמת "בריא" ולא מזיק? עד כמה דרושה מעורבות של תזונה נכונה בזמן שלוקחים את זה?

בברכה,
    שי.

תודה! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה ידוע לכם על דיאטת HCG?

הוספת תגובה

• מה ידוע לכם על דיאטת HCG? - תגובה

אהרון רזון
    01/05/2013

HCG הוא הורמון הריון שנוהגים (לא בטוח אם עדיין) להשתמש בו לטיפולי הפריה.
    לפני כמה עשורים התחיל לשמש גם לצורך הרזיה מלווה בתפריט של 500 קק"ל.
    בשנים האחרונות הדיאטה נאסרה לשימוש בארצות הברית ובישראל בשל היעדר הוכחות מדעיות שההורמון גורם להרזייה וגם בגלל שלא ברור מה הוא מכיל ולא ידועות ההשפעות העתידיות שלו, וכמו כן הדיאטה דלה מאוד בקלוריות ויכולה להיות מסוכנת.
    ראוי לציין שכן מרזים, אפילו בקצב מוגבר, אבל זה קורה בגלל התפריט הדל באופן קיצוני ולא בזכות המסת מצבורי שומן, כביכול על ידי ההורמון.

דיאטה כזו, גם שנויה במחלוקת, גם כרוכה ברכישת תכשירים יקרים ובעיקר - לא מאפשרת שינוי אמיתי בהרגלי האכילה והתמדה לאורך זמן. הרוב הגדול של המשתמשים מדווחים על השמנה מחודשת מהירה עם תום הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו